Antena 3 CNN Politică Alegeri locale Biroul Electoral din Costinești a cerut la București să fie anulate alegerile câștigate la un vot diferență

Biroul Electoral din Costinești a cerut la București să fie anulate alegerile câștigate la un vot diferență

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Biroul Electoral de Circumscripție Local Costinești a propus către Biroul Electoral Central anularea alegerilor locale din Costinești, după ce PSD a propus același lucru.

Reorganizarea alegerilor locale la Costinești este din ce în ce mai posibilă, după ce în urmă cu ceva timp, potrivit unor surse Antena 3 CNN Biroul Electoral de Circumscripție Locală din Costinești a propus Biroului Electoral Central, anularea alegerilor locale de la Costinești.

Informațiile au fost confirmate în urmă cu scurt timp și de către Biroul Electoral Județean. Practic, această solicitare a Biroului de Circumscripție vine pe lângă aceeași solicitare făcută deja de Partidul Social Democrat la nivelul Biroului Electoral Central după ce au fost identificate mai multe nereguli și după ce voturile au fost renumărate de cel puțin cinci ori.

De două ori s-au schimbat câștigătorii acestor alegeri. Inițial a fost declarat actualul edil, Dumitru Jianu din partea PSD. Ulterior a fost declarat câștigător contracandidatul său din partea PNL.

Se pare că toate aceste lucruri au fost analizate și reanalizate de Biroul Electoral de Circumscripție care a ajuns la concluzia că ar trebui propusă reluarea alegerilor la Costinești.

Există o ședință a Biroului Electoral Central în cadrul căreia se va lua în discuție și această propunere.

Subiecte în articol: alegeri locale 2024 Costinesti
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile