Antena 3 CNN Externe Bill Clinton a fost confundat cu Joe Biden la un fast food în timp ce facea campanie pentru Kamala Harris

Bill Clinton a fost confundat cu Joe Biden la un fast food în timp ce facea campanie pentru Kamala Harris

de Claudia Popovici    |   

Bill Clinton, fostul preşedinte al SUA, a avut parte de o surpriză neobișnuită într-un restaurant McDonald's din Georgia, acolo unde a fost confundat de către un angajat cu actualul lider de la Casa Albă, Joe Biden. După câteva momente, ea și-a dat seama că făcuse o confuzie. Momentul haios a fost surprins şi postat pe reţele sociale de șeful adjunct de cabinet al lui Clinton, scrie publicaţia People.  

Totul s-a petrecut duminică, 13 octombrie, în timp ce Bill Clinton făcea campanie pentru vicepreședintele Kamala Harris. La un moment dat, Clinton a intrat într-un restaurant McDonald's din Georgia, acolo unde a fost întâmpinat de un angajat surprins, care l-a confundat cu Joe Biden. 

Momentul a fost surprins de Angel Ureña, șef adjunct de cabinet pentru Clinton, care l-a postat ulterior pe platforma X (fostul Twitter), menționând:

„Șeful făcea campanie pentru Kamala Harris în Georgia și a trebuit să se oprească la McDonalds.”

În imagini se observă cum angajata exclamă entuziasmată:

„Ești Joe? Domnule Joe?”, l-a întrebat angajata lui Clinton, în vârstă de 78 de ani, care purta o jachetă cu „USA” pe spate. I-au trebuit doar câteva secunde pentru a-și da seama că nu era președintele Joe Biden, ci mai degrabă cel de-al 42-lea președinte al Statelor Unite.

Corectându-și greșeala, angajata a spus: „Bill? Oh, Doamne. Salut, Bill!” Apoi a alergat în jurul tejghelei pentru a-i oferi fostului președinte o mare îmbrățișare. Ținându-se în brațe, femeia i-a cerut unui coleg să facă o fotografie și a spus: „Acesta e Bill, tuturor.”

Aceasta nu este prima dată când Bill Clinton, cunoscut pentru vizitele sale la McDonald's, își exprimă dragostea pentru fast food.

La Convenția Națională Democrată din august, el a subliniat că primul loc de muncă al lui Kamala Harris a fost într-un restaurant de tip fast-food, glumind că va fi fericit când ea va deveni președinte, deoarece va doborî recordul său de timp petrecut la McDonald's.

Duminică, Clinton a susținut, de asemenea, un discurs la Biserica Baptistă Mount Zion din Albany, Georgia, în sprijinul lui Harris, menționând: „Toată această alegere și viitorul țării depind de ceea ce vor decide oamenii indeciși în următoarele trei săptămâni și jumătate. Este cel mai nebunesc lucru pe care l-am văzut vreodată.”

După evenimentele de duminică, campania lui Harris a anunțat că Clinton va conduce un tur cu autobuzul prin estul Carolinei de Nord în această săptămână.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile