Antena 3 CNN Show Bianca Drăgușanu a fost întrebată câte propuneri indecente primește zilnic. Răspunsul i-a uimit pe mulți

Bianca Drăgușanu a fost întrebată câte propuneri indecente primește zilnic. Răspunsul i-a uimit pe mulți

Bianca Drăgușanu se declară o o femeie matură și spune despre ea că nu a fost niciodată o femeie ușor de agățat. ”Eu nu primesc propuneri indecente”, a spus ea.

”Eu nu primesc propuneri indecente, primesc, într-adevăr, tot felul de mesaje pe rețelele de socializare pe care nu le deschid. Nu dau curs, nu mă interesează, sunt o femeie matură și nu am fost niciodată o femeie ușor de agățat!

Eu sunt genul de femeie clasică, care a fost cucerită deja și nu mă mai interesează niciun fel de propuneri de genul acesta”, a spus Bianca Drăgușanu într-un interviu pentru Click.

Bianca Drăgușanu vrea să aibă o școală de dive

Bianca Drăgușanu a declarat, recent, că își dorește să le învețe pe tinerele doritoare cum să ajungă un ”megastar adevărat”.  „Eu vreau să deschid o ”școală de dive”. Eu așa sunt tot timpul: aranjată, machiată. Așa îmi place să fiu, pentru că țin la statutul de persoană publică. Așa sunt indiferent că merg la plajă, la sală, stau cu copilul sau duc gunoiul. Eu în 15 minute sunt gata cu totul.

De miercurea viitoare începem cursurile la ”școala de dive. O să explic ce am promis: instagram, like-uri, viața reală, frumusețea”, a declarat Bianca Drăgușanu în cadrul unei emisiuni TV, potrivit Cancan. 

Bianca Drăgușanu s-a împăcat, din nou, cu Alex Bodi

Bianca și Bodi s-au căsătorit pe 1 august 2019, iar după doar câteva luni au semnat actele de divorț. ”Viața e imprevizibilă, o lăsăm să ne surprindă! (...) Nu îmi lipsește absolut nimic. Cred că acum, astăzi, în momentul ăsta, mă pot declara mulțumită de absolut tot ceea ce sunt și tot ce am!”, a mai spus Bianca Drăgușanu.

Subiecte în articol: Bianca Drăguşanu
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Un bărbat a murit, după ce s-a înfipt cu mașina în parapet