Antena 3 CNN Sport Tenis Begu şi Halep au ratat calificarea în finala probei de dublu la Madrid

Begu şi Halep au ratat calificarea în finala probei de dublu la Madrid

Româncele Irina Begu şi Simona Halep au ratat calificarea în finala de dublu a turneului de tenis de la Madrid (WTA), dotat cu premii totale de 5.439.350 de dolari, vineri, după ce au fost învinse în penultimul act de cuplul Timea Babos (Ungaria)/Andrea Hlavackova (Cehia), cap de serie numărul cinci, cu 6-4, 6-2.

Babos şi Hlavackova s-au impus după o oră şi 6 minute, urmând să întâlnească în finală cuplul Yung-Jan Chan (Taiwan)/Martina Hingis (Elveţia).

Meciul a început rău pentru reprezentantele noastre, care au fost conduse în primul set cu 4-0 şi 5-1. Begu şi Halep au revenit şi s-au apropiat la 5-4, dar Babos şi Hlavackova, jucătoare valoroase de dublu, au încheiat setul cu 6-4.

În setul secund, româncele au condus cu 1-0 şi 2-1, dar apoi adversarele au jucat din ce în ce mai bine şi nu au mai putut fi oprite din drumul spre victorie (2-6).

Begu şi Halep rămân cu o evoluţie remarcabilă în această probă, care le-a adus 79.360 euro şi 390 de puncte WTA.

Halep s-a calificat, vineri, în finala de simplu, a treia pentru ea la Madrid (campioană anul trecut), după ce a dispus cu 6-2, 6-3 de letona Anastasija Sevastova. Simona Halep va juca în ultimul act, sâmbătă, de la ora 20,00 (ora României), cu învingătoarea meciului dintre rusoaica Svetlana Kuzneţova, numărul 9 mondial, şi Kristina Mladenovic (Franţa, 17 WTA).

Sursă: Agerpres
Subiecte în articol: Madrid
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile