Antena 3 CNN Actualitate Un bebeluș de doar două zile, în stare critică, a fost transferat de urgență cu elicopter SMURD de la Galați la București, apoi cu avionul la Cluj

Un bebeluș de doar două zile, în stare critică, a fost transferat de urgență cu elicopter SMURD de la Galați la București, apoi cu avionul la Cluj

Fetița a fost diagnosticată cu o afecțiune cardiacă

de Redacția Antena 3 CNN    |   

O fetiţă în vârstă de doar două zile, aflată în stare critică, a fost transferată, vineri seară, cu un elicopter şi cu avionul SMURD de la Galaţi la București şi apoi la Cluj-Napoca, pentru a fi îngrijită la Institutul Inimii.

Potrivit Inspectoratului General de Aviaţie al M.A.I., fetiţa a fost diagnosticată cu o afecțiune cardiacă, fiind necesar transferul acesteia de urgență la Cluj-Napoca, pentru continuarea investigațiilor și acordarea asistenței medicale necesare.

[GAL layout="4"]

Astfel, fetița a fost preluată de la Galați de elicopterul SMURD, fiind transferată la București, acolo unde a fost predată echipajului avionului SMURD, cu ajutorul căruia micuța a ajuns în mai puțin de 50 de minute în brațele medicilor de la Institutul Inimii "Niculae Stancioiu" Cluj-Napoca.

Pe parcursul acestei zile, aeronavele Inspectoratului General de Aviație al M.A.I. au participat la salvarea a 25 de persoane, dintre care 3 bebeluși aflați în stare critică. Oricând și oriunde, pentru ca alții să trăiască", scrie Inspectoratul General de Aviatie al M.A.I., pe Facebook. 

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile