Antena 3 CNN Actualitate Bebeluș de 4 luni, blocat în mașină. Tatăl lui a preferat să meargă după cheile de rezervă în altă localitate decât să spargă ușa

Bebeluș de 4 luni, blocat în mașină. Tatăl lui a preferat să meargă după cheile de rezervă în altă localitate decât să spargă ușa

de Bianca Chirilă    |   

Caz șocant în curtea Spitalului de Urgenţă din Petroșani. Părinții unui bebeluş de doar patru luni, care a rămas blocat într-o maşină, au refuzat să lase pompierii să forţeze portiera pentru a scoate copilul. Tatăl fetiţei a mers 16 kilometri să aducă cheia de rezervă a maşinii, timp în care bebeluşul a stat închis în autoturism. Echipajele de intervenție, care erau pregătite cu o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD, au monitorizat permanent starea copilului.

„În această dimineaţă, printr-un apel la numărul unic pentru situaţii de urgenţă 112, a fost anunţat faptul că, o fetiţă în vârstă de patru luni a rămas blocată în interiorul unui autoturism, aflat în parcarea Spitalului de Urgenţă din Petroşani. În cel mai scurt timp, pompierii s-au deplasat spre locul indicat cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de primă intervenţie şi comandă şi o ambulanţă SMURD”, a transmis ISU Hunedoara. 

Potrivit sursei citate, la faţa locului, cei doi părinţi ai minorei au refuzat forţarea portierei autovehiculului.
 
„Tatăl fetiţei s-a deplasat la domiciliu pentru a aduce cheia de rezervă a maşinii, timp în care, pompierii au monitorizat permanent starea copilului, fiind pregătiţi să intervină dacă situaţia ar fi impus acest lucru”, a mai precizat ISU Hunedoara.
 
Familia locuia la Lupeni, la 16 km distanţă de locul incidentului.

Subiecte în articol: bebelus mașina blocată ambulanta
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile