Antena 3 CNN Actualitate Inedit Bătrânul din Agigea trecea drept liniștit printre vecinii săi. În spatele porților închise, pensionarul ascundea însă un secret teribil. Într-o zi, a fost aflat, iar întreaga comună a fost îngrozită

Bătrânul din Agigea trecea drept liniștit printre vecinii săi. În spatele porților închise, pensionarul ascundea însă un secret teribil. Într-o zi, a fost aflat, iar întreaga comună a fost îngrozită

Bătrânul din comuna constănțeană Agigea trecea drept liniștit printre vecinii săi. În spatele porților închise, pensionarul ascundea însă un secret teribil. Într-o zi, a fost aflat. Nimănui nu i-a venit să creadă de ce a fost în stare.

Anul trecut, pe vremea asta, secretul bărbatului de 65 de ani a fost aflat. Acesta ar fi pus ochii pe o vecină de 14 ani, pe care a abordat-o și a întrebat-o dacă nu vrea să primească 50 de lei.

Pentru această sumă, adolescenta urma să-i facă o felație. Copila a fost de acord și se pare că povestea s-a repetat. 

Adevărul a ieșit la iveală, după ce adolescenta i-a povestit „întâmplările” unei alte tinere. Aceasta a sunat imediat la poliție.

Astfel, pe 28 iulie 2018, bărbatul în vârstă de 65 de ani a fost arestat. A fost lăsat sub control judiciar la începutul anului 2019. Pe 20.08.2018 a fost trimis în judecată, iar pe 14.02.2019 a fost condamnat de prima instanță. 

Recent însă el și-a primit pedeapsa definitivă. Un an și 2 luni de închisoare, cu executare, pentru act sexual cu un minor și pentru coruperea sexuală a minorilor. Însă nu va sta prea mult după gratii întrucât este trecut de 60 de ani și deja a fost în arest preventiv în perioada 28.07.2018 - 21.01.2019, după care a fost lăsat sub control judiciar. Însă, are de plătit 1.000 de euro daune morale, plus cheltuielile judiciare în valoare de 1.500 lei, scrie replicaonline.ro.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile