Antena 3 CNN Life Culinar O batrânică simpatică de 101 ani, din Titu, dezvăluie secretul celor mai fragede gogoși

O batrânică simpatică de 101 ani, din Titu, dezvăluie secretul celor mai fragede gogoși

Gabriel Dano
<1 minut de citit Publicat la 20:51 02 Feb 2022 Modificat la 20:51 02 Feb 2022

Recent, despre gogoșile din gara de la Titu au auzit milioane de români, după ce despre ele s-a vorbit în show-ul "Chefi la cuțite", de pe Antena 1. Doamna Elena Marin a vorbit pentru Gazeta Dâmboviței despre vremurile în care făceaa gogoși în lighenaș și împletea cei mai delicioși cozonaci pentru nunțile din Titu.

"Puneam în lighenaș făina, încălzeam laptele, cu zahăr. Luam drojdia, o puneam acolo în laptele acela și pe urmă amestecam până se îngroșa coca. O luam bine coca și o zbăteam și pe urmă o lăsam să dospească.

După ce se dospea coca începeam și rupeam din ea și punea câte o bucățică și o întindeam bine-bine cu făcălețul de lemn", spune bunicuța.

Etichete: gogosi
Citește mai multe din Culinar
» Citește mai multe din Culinar
TOP articole