Antena 3 CNN Actualitate Locale O bătrână din Galaţi a vrut să arunce un alpinist utilitar de la etajul 11, crezând că este un hoţ

O bătrână din Galaţi a vrut să arunce un alpinist utilitar de la etajul 11, crezând că este un hoţ

Momente de groază pentru un alpinist utilitar din Galaţi. Bărbatul a fost la un pas să cadă de la etajul 11, după ce o bătrână a vrut să-i fure corzile de care era atârnat.

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Un locatar de la etajul 11 a dorit repararea fațadei, motiv pentru care a angajat o firmă utilitară pentru astfel de lucrări. Un alpinist a coborât de la etajul 13 şi când a ajuns la etajul 11, o bătrână s-a speriat de prezența acestuia şi a început să tragă de cablurile cu care era legat. Pensionara a crezut că bărbatul este hoţ. 

"La data de 1 septembrie 2023, ora 15.30, Secția 2 Poliție Galați a fost sesizată telefonic prin apel la S.N.U.A.U. 112, de un bărbat, de 50 de ani, din municipiul Brăila, cu privire la faptul că, în timp ce efectua unele activități, la un bloc cu 12 etaje, situat pe strada Regiment 11 Siret, din municipiul Galați, fiind asigurat cu corzi, în calitate de alpinist utilitar, angajat la o firmă de profil din orașul de domiciliu, ar fi fost dezechilibrat, de către o femeie, de la etajul 8, care locuiește în blocul respectiv.

Polițiștii care au ajuns la fața locului au luat legătura cu apelantul, iar apoi au identificat persoana din apartamentul indicat, fiind vorba de o femeie, de 71 de ani. Femeia ar fi tras cu putere de corzile de susținere, ulterior, bărbatul dezechilibrându-se.

Citeşte şi: Un copac a căzut peste o femeie în Sectorul 3 din București. Incidentul s-a produs în plin cod galben de vânt puternic

Aceasta a precizat că ar fi recurs la un astfel de gest pe motiv că nu ar fi fost mulțumită de activitatea pe care o efectua apelantul în calitate de alpinist utilitar în dreptul geamurilor de la locuința sa. Femeia a fost sancționată contravențional cu avertisment scris, în baza prevederilor Legii 61/1991 republicată.

Ulterior, în cursul zilei de astăzi, 5 septembrie 2023, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție s-au sesizat din oficiu și au întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe, urmând a fi efectuate cercetări sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați, pentru stabilirea întregii situații de fapt și luarea măsurilor legale care se impun", precizează într-un comunicat I.P.J. Galați. 

Subiecte în articol: alpinist utilitar
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Festival de miștouri online la adresa lui George Simion