Antena 3 CNN Externe Şi-a pierdut pensia pe luni bune, din cauza unui sendviş cu pui | Păţania unei femei de 77 de ani când a ajuns în Australia

Şi-a pierdut pensia pe luni bune, din cauza unui sendviş cu pui | Păţania unei femei de 77 de ani când a ajuns în Australia

O femeie de 77 de ani din Noua Zeelandă trăiește acum o adevărată dramă după ce a primit o amendă uriașă pentru că avea în geantă un sandviș cu pui, în momentul când a ajuns în Australia.

de Claudia Popovici    |   

Coșmarul lui June Armstrong, în vârstă de 77 de ani, din Noua Zeelandă, a început când a decis să îşi ia o brioșă şi un sandviș cu pui de pe aeroportul Christchurch.

Femeia a mâncat brioșa, şi a lăsat sandvișul în geantă cu intenția de a-l manca în timpul zborului de trei ore către Australia. 

Numai că a uitat complet de sendviş, iar în timpul unui control al vameșilor australieni, bătrâna a fost informată că a încălcat grav regulile la intrarea în ţară.

Altfel, ea a fost amendată cu 3.300 de dolari din cauza acestui preparat care a încălcat regulile impuse de Australia.

Femeia a intrat imediat în şoc şi a început să plângă realizând cum un banal sandviș cu pui i-a dat complet viaţa peste cap.

Pentru a putea plăti suma femeia a spus că ar trebui să dea pensia ei dar şi pensia soțului, însă a spus că va încerca să conteste sau să anuleze amenda.  

"Mă gândesc la asta zi și noapte, acum sunt pe pastile de dormit. Sunt consumată de cât de mare a fost această amendă și cât de mult ne va afecta viața", a spus aceasta potrivit The mirror.

Pănă atunci, June Armstrong continuă să îşi facă publică experiența nefericită în speranța că îi va ajuta pe alții să nu facă aceleași greșeli.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile