Antena 3 CNN Actualitate Bătrân din Bistrița-Năsăud, arestat după ce a dat droguri unei adolescente în schimbul unor favoruri sexuale

Bătrân din Bistrița-Năsăud, arestat după ce a dat droguri unei adolescente în schimbul unor favoruri sexuale

de Ioana Coman    |   

Un bărbat de 71 de ani a fost reţinut de procurorii DIICOT şi apoi a fost arestat pentru trafic de droguri de mare risc, el fiind acuzat că ar fi vândut doze de "cristal" unei minore de 15 ani, în schimbul unor servicii sexuale.

"La data de 16.09.2024, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Biroul Teritorial Bistriţa Năsăud au dispus reţinerea unui inculpat în vârstă de 71 de ani, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de mare risc. Din probatoriul administrat a rezultat că, în perioada cuprinsă între vara anului 2023 şi luna mai 2024, acesta a procurat şi oferit pentru consum droguri de mare risc sub formă de cristal (4-CMC şi 2-CMC) unei minore de 15 ani, în schimbul unor servicii sexuale", se arată într-un comunicat trimis, marţi, de Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT)- Biroul Teritorial Bistriţa Năsăud.

Potrivit sursei citate, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bistriţa Năsăud a dispus, marţi, arestarea la domiciliu a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.

Activităţile judiciare au fost realizate împreună cu poliţiştii Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Bistriţa - Năsăud, scrie Agerpres.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile