Antena 3 CNN Actualitate Justiție Bătăuşii din Pantelimon cer eliberarea din arest. Vor să fie cercetaţi sub control judiciar

Bătăuşii din Pantelimon cer eliberarea din arest. Vor să fie cercetaţi sub control judiciar

de Mihai Paul    |   

Zece persoane suspectate că ar fi participat la bătaia din Pantelimon, care a început în oraş şi a continuat apoi la spital, au fost aduse astăzi din arest la Tribunalul Bucureşti pentru audieri.

Anchetatorii au acuzat aceste persoane de vătămare corporală şi de tentativă de omor.

Cei zece cer eliberarea din arestul preventiv şi cercetarea lor sub control judiciar, în libertate. Poliţiştii au reţinut aceste persoane după ce pe data de 21 septembrie pe strada Viilor din Pantelimon a avut loc o bătae ca în filme între două clanuri rivale.

Ulterior, bătaia a continuat şi la spitalul Pantelimon unde cei cu leziuni se deplasaseră pentru îngrijiri.

Bătăușii au continuat răfuiala pe holurile unității medicale și au distrus aparatura medicală. Polițiștii veniţi la fața locului au identificat o parte din agresori pe camerele de supraveghere.  

Imaginile arată agresorii care intră pe poartă, sunt mai multe persoane cu bâte în mâini, la Camera de Gardă Urgențe Triaj. O parte dintre ei urcă pe scări, iar alții intră pe celelalte intrări ale spitalului, căutându-i pe cei pe care îi bătuseră mai devreme.

"La data de 21 septembrie 2024, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti- Secţia 9 Poliţie au fost sesizaţi, prin sistem 112, de către angajaţii unui spital din Sectorul 2, cu privire la un scandal la camera de gardă a unităţii spitaliceşti. Din verificările efectuate până în acest moment a rezultat presupunerea rezonabilă că, în urma unui conflict care ar fi avut loc, între două familii, în oraşul Pantelimon, mai multe persoane ar fi fost rănite. Ulterior, persoanele vătămate au ajuns la un spital din Sectorul 2 al Capitalei. Totodată, la spital ar fi venit şi alte persoane, care aveau mai multe obiecte contondente. În urma altercaţiei ar fi fost distrus un monitor de la camera de gardă”, a comunicat Poliţia Capitalei.

La faţa locului au ajuns mai multe echipaje ale Poliţiei, însă cei implicaţi în bătaie plecaseră de la spital înaintea sosirii echipajelor".

Poliţia a deplasat după acest incident circa 400 de poliţişti şi jandarmi care au efectuat filtre în oraş pentru a+i găsi pe toţi cei care au luat parte la bătaie.

Judecătorii vor audia toate cele zece persoane şi vor lua o decizie în privinţa menţinerii lor în arest sau a plasării sun control judiciar.

  

Subiecte în articol: Pantelimon bătaie tribunal
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile