Antena 3 CNN Actualitate Locale Bătaie cu topoare în Vaslui. Un bărbat a intrat în comă, după ce a fost lovit puternic în cap. Doi agresori, acuzați de tentativă de omor

Bătaie cu topoare în Vaslui. Un bărbat a intrat în comă, după ce a fost lovit puternic în cap. Doi agresori, acuzați de tentativă de omor

Bătaie ca în filme în cmuna Vinderei, județul Vaslui. Un bărbat de 65 de ani a fost lovit în cap cu un topor. Bărbatul a intrat în comă și a ajuns de urgență la spital, în Iași.

Totul a început în noaptea de 30 mai, când mai mulți bărbați din familii rivale, aflați sub influența alcoolului, s-au luat la bătaie cu topoarele. La un moment dat, unul dintre ei a fost lovit în cap.

Un tânăr și-a amintit că iubita lui din vara trecută, cu care a fost împreună două săptămâni, l-a părăsit și s-a căsătorit cu un alt tânăr din sat, cu care acum are doi copii gemeni. Acesta s-a gândit să se răzbune pe cel pe care îl învinovățea de eșecul relației lui, potrivit vremeanouă.

În urma atacului violent, un bărbat a fost lovit grav și a ajuns de urgență la Spitalul de Neurochirurgie din Iași, cu șanse mici de supraviețuire.

“Apelul la 112 a fost fãcut pe 30 mai, orele 0.001, iar la orele 0.03 a plecat o ambulantã de tip B2 de la Substatia Bârlad. La fata locului a fost gãsit un bãrbat de 65 de ani, cu un traumatism cranio-cerebral sever, în comã si dupã acordarea primelor îngrijiri si stabilizarea victimei, a fost transportat la Spitalul Judetean Vaslui, de unde la orele 4.55 a fost transferat la Iasi, la Neurochirurgie, cu Traumatism Cranio Cerebral, traumatism ocular si comã gradul IV”, a precizat Aurora Popa, directorul SAJ Vaslui.

Doi dintre scandalagii, acuzați de tentativă de omor, au fost reținuți, iar azi urmează să ajungă în fața instanței.
 

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile