Antena 3 CNN Actualitate Locale Bătaie cu bâte şi scaune între mai mulţi elevi de la Școala de Pregătire a Agenţilor de Penitenciar de la Târgu Ocna

Bătaie cu bâte şi scaune între mai mulţi elevi de la Școala de Pregătire a Agenţilor de Penitenciar de la Târgu Ocna

Bătaie în plină stradă cu bâte și scaune. Mai mulți elevi de la școala de pregătire a agenților de penitenciare din Târgu Ocna și-au împărțit pumni, după ce au băut alcool.

de Claudia Popovici    |   

Incidentul s-a petrecut pe terasa unui bar din localitate, iar ulterior scandalul s-a mutat în stradă. Localnicii au încercat să aplaneze conflictul, în zadar însă.

Ulterior, elevii ar fi intrat în altercație și cu alți cinci localnici, cu vârste cuprinse între 22 și 41 de ani. Unul dintre tineri, de 20 de ani, a necesitat îngrijiri medicale.

În urma incidentului au fost distruse câteva mese și scaune din bar. Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, lovire sau alte violențe și distrugere

Comisarul șef de la școala care pregătește viitorii ofițeri pentru munca în închisoare a început ancheta şi spune că elevii vor fi sunt cercetați disciplinar şi a fost deschis un dosar penal în acest caz.

"Starea de sănătate a elevilor implicați este bună, urmând ca la nivelul școlii să fie demarată procedura de cercetare disciplinară cu privire la comportamentul elevilor în comunitate.

Menționăm faptul că, în cadrul școlii naționale, sunt școlarizați 260 de elevi, din care 20 pentru Administrația Natională a Penitenciarelor din Republica Moldova. În funcție de evoluția cercetărilor, vom reveni cu detalii privind situatia mentionată.

Precizăm faptul că instituția noastră de învățământ dezaprobă orice comportament contrar normelor de conduită socială din partea elevilor, drept pentru care va trata cu maximă seriozitate orice comportament necorespunzător din partea elevilor școlarizati de către instituția noastră,”a transmis conducerea instituției.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile