Antena 3 CNN Actualitate Locale Bătaie cu pumni și picioare în curtea Serviciului de Ambulanţă din Suceava

Bătaie cu pumni și picioare în curtea Serviciului de Ambulanţă din Suceava

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Mai multe persoane s-au bătut cu pumni și picioare în curtea Serviciului de Ambulanţă din Suceava.  

Imagini cu tinerii care se bat în curtea Serviciului de Ambulanţă Suceava, se înjură şi îşi strigă ameninţări au fost postate în mediul online.

Imaginile surprins momentul în care mai mulţi ambulanţieri intervin pentru a-i despărţi pe cei doi, până când se vede că apare un echipaj de Poliţie.

Potrivit IPJ Suceava, incidentul s-a produs marţi seară.

”Un tânăr de 22 ani a pătruns în curtea Staţiei de Ambulanţă Suceava şi a provocat scandal, manifestându-se agresiv, fiind în mod vizibil sub influenţa băuturilor alcoolice. Câţiva lucrători din cadrul Staţiei de Ambulanţă Suceava l-au abordat, reuşind neutralizarea şi gestionarea comportamentului deviant până la sosirea echipajului de poliţie. Ulterior, s-a stabilit că tânărul de 22 de ani ar fi avut un conflict anterior cu un alt bărbat, generat tot pe fondul consumului de alcool, între cei doi având loc şi o altercaţie”, a precizat IPJ Suceava.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Suceava s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de lovirea sau alte violenţe. După evaluarea medicală, bărbatul de 22 de ani a fost internat la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean Suceava.

 

Subiecte în articol: agresiune ambulanta Suceava
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile