Antena 3 CNN Actualitate Inedit Bărbatul din Botoșani se plângea că nu se simte bine, așa că a fost dus la spital. Medicii au încremenit când au văzut pe radiografii ce se afla în corpul lui: „În 40 de ani de când mă învârt în ale medicinii nu am mai văzut aşa ceva” (FOTO)

Bărbatul din Botoșani se plângea că nu se simte bine, așa că a fost dus la spital. Medicii au încremenit când au văzut pe radiografii ce se afla în corpul lui: „În 40 de ani de când mă învârt în ale medicinii nu am mai văzut aşa ceva” (FOTO)

Bărbatul din Botoșani se plângea că nu se simte bine, așa că a fost dus la spital. Medicii au încremenit când au văzut pe radiografii ce se afla în corpul lui. 

Mai precis, moldoveanul avea ace, cuie și bucăți de sârmă. Medicul internist Elena Cardaş de la Spitalul Judeţean din Botoşani a fost cea care a făcut cunoscut cazul pe contul său de Facebook. 

„Ce se mai poate găsi în corpul unui pacient. Ace, cuie, sârme. În 40 de ani de când mă învârt în ale medicinii nu am mai văzut aşa ceva. Ca o precizare este vorba de un pacient cu tulburări afective şi psihice. Acele sunt de mult acolo, umăr, gât, axilă. Corpul le acceptă. Ce să facă, săracul. Este o victimă”, a scris medicul Elena Cardaş în mediul online. 

 

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile