Antena 3 CNN Actualitate Locale Bărbat reținut după ce a trimis mesaje obscene unei fete de 13 ani din Timișoara

Bărbat reținut după ce a trimis mesaje obscene unei fete de 13 ani din Timișoara

Un bărbat din Timișoara a fost reținut după ce mama unei minore a sunat la Poliție spunând că fiica sa primește mesaje cu conținut obscen și hărțuitor, de pe mai multe numere de telefon.

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Din cercetări a reieșit că un bărbat, de 49 de ani, din Constanța, ar fi apelat zilnic sute de numere de telefon, pană ce reușea să găsească fete minore, pe care, ulterior, le-ar fi contactat. Pentru a nu fi descoperit, acesta schimba aproape zilnic cartela SIM. 

”La data de 10 octombrie 2023, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Timișoara, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara, au efectuat 4 percheziții domiciliare, trei în județul Constanța și una în județul Tulcea.

În urma perchezițiilor efectuate, au fost ridicate mai multe telefoane și zeci de cartele pre-pay. Totodată, a fost depistat și bărbatul de 49 de ani, care a fost adus la sediul Poliției și față de care, în urma probatoriului administrat, a fost dispusă efectuarea în continuarea a urmăririi penale pentru săvârșirea a trei infracțiuni de șantaj și a trei infracțiuni de hărțuire.

Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de astăzi, 11 octombrie, bărbatul va fi prezentat magistraților pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Citește și: Un pompier și un polițist din Iași, reținuți de DIICOT pentru relații intime cu minore

Polițiștii continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale a persoanei bănuite și pentru identificarea tuturor persoanelor vătămate. Suportul de specialitate a fost oferit de către Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Activitățile au beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța”, se arată în comunicatul IPJ Timiş, conform pressalert.ro

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Un bărbat a murit, după ce s-a înfipt cu mașina în parapet