Antena 3 CNN Actualitate Locale Bărbatul care s-a urcat pe un pod din Arad a fost coborât şi dus la Psihiatrie. Este pentru a doua oară când pune autorităţile pe jar

Bărbatul care s-a urcat pe un pod din Arad a fost coborât şi dus la Psihiatrie. Este pentru a doua oară când pune autorităţile pe jar

Scanfandrii, pompierii şi poliţia din Arad sunt alertă din cauza unui bărbat care s-a urcat pe un pod şi ameninţă că se aruncă de acolo. Autorităţile încearcă să-l convingă să coboare.

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Un bărbat din Arad s-a urcat pe structura metalică a Podului Traian şi ameninţă să se arunce.

La fața locului s-au deplasat echipaje ale ambulanței, subofițeri ai ISU Arad care au adus la fața locului și autoscara, dar și o barcă de salvare lansată preventiv pe Mureş. De asemenea, IPJ are la fața locului și un negociator.

Circulaţia în zonă este blocată. De asemenea, a fost oprită electricitatea pe linia de tramvai pentru a permite negociatorului să urce fără riscuri, a transmis George Pleşca de la IPJ Arad, într-o intervenţie în direct la Antena 3.

Potrivit presei locale este vorba de acelaşi bărbat care pe data de 3 iulie s-a urcat pe grinda Podului Traian, punând pe jar autoritățile. I se spune Ioța, cum îl știu arădenii, și pare că s-a specializat în genul acesta de acțiuni.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Update 13:00 IPJ Arad transmite următorul comunicat despre eveniment: „La data de 1 august a.c., în jurul orei 11:35, polițiștii Biroului de Ordine Publică au fost sesizați despre un bărbat de 49 de ani, care amenință că se aruncă de pe Podul din Aradul Nou.

Este vorba despre același bărbat, care la data de 3 Iulie a.c., a fost internat la Secția de Paihiatrie a Spitalului Județean Arad.

Negociatorul poliției împreună cu pompierii au reușit să-l convingă pe bărbat să nu-și ia viața.

Bărbatul urmează a fi internat la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean Arad”.

Subiecte în articol: Arad
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Un bărbat a murit, după ce s-a înfipt cu mașina în parapet