Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat a murit în timp scotea rapane și scoici din mare, în Costinești

Un bărbat a murit în timp scotea rapane și scoici din mare, în Costinești

Un bărbat în vârstă de 55 de ani și-a pierdut viața astăzi în timp ce scotea rapane și scoici de pe fundul mării, în Costinești.

de Ioana Mircea    |    Cătălina Buzoianu    |   

Bărbatul de 55 ani se ocupa în mod frecvent cu recoltatul fructelor de mare, iar astăzi ieșise în largul mării, în Costinești, cu un grup de amici, scafandri.

Oamenii s-au împrăștiat în câteva direcții ca să acopere o suprafață cât mai mare de pe fundul mării și la un moment au observat ca unul dintre ei lipsește. L-au căutat 3-4 ore la suprafața apei si l-au găsit abia in dreptul stațiunii Saturn.

Bărbatul plutea la suprafața apei, fără vesta de compresie și fără greutățile de plumb care țin un scafandru sub apă. Când a fost găsit, acesta nu respira și nu avea nici puls.

Colegii spun că e foarte probabil să i se fi făcut râu sub apă. A fost adus cu o șalupă a salvamarilor la Costinești, iar medicii din echipajul SMURD, chemați de urgență n-au mai avut ce să îi facă, decât să îi declare decesul.

Citește și: Noi detalii cutremurătoare în cazul româncei, mamă a patru copii, găsită fără suflare într-un râu din Italia | Ar fi fost ucisă de angajatorul său

Cercetările în acest caz au fost preluate de către polițiști.

Subiecte în articol: Costinesti
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Un val de căldură cuprinde România. ANM a emis avertizare cod galben