Antena 3 CNN Actualitate Bărbat îmbrăcat în haine de măicuţă, prins la cerşit la metrou: "De obicei, cerşesc în pijamale"

Bărbat îmbrăcat în haine de măicuţă, prins la cerşit la metrou: "De obicei, cerşesc în pijamale"

Un bărbat îmbrăcat în haine de măicuţă a fost prins, astăzi, în staţia de metrou Victoriei din Bucureşti, în timp ce aborda oamenii şi le cerea bani, fără să poarte masca de protecţie.

de Alin Tarnovschi    |   

Faptul că nu purta masca de protecţie a atras atenţia poliţiştilor, astfel că aceştia au legitimat-o pe măicuţă şi au descoperit că, de fapt, măicuţa era bărbat.

"Astăzi, la stația de metrou Victoriei, un echipaj mixt poliție-jandarmerie a sesizat o persoană îmbrăcată în haine de măicuță, care nu purta mască de protecție și apela la mila publicului.

Verificându-i identitatea, au constatat că, de fapt, este un bărbat, acesta recunoscând că cerșeste des și că nu are nicio legătură cu niciun cult relegios.

A fost amendat cu  500 de lei pentru că nu purta mască de protecție și cu 100 de lei pentru cerșetorie", se arată într-o informare a Poliţiei.

Luat la întrebări, bărbatul a explicat că în prezent este în doliu şi a decis să îşi pună şi un batic pe cap, dar că, de obicei, cerşeşte la metrou îmbrăcat în pijamale.

"De obicei, cerşesc în pijamale. Aşa mă ştie lumea", a declarat acesta.

Subiecte în articol: metrou București
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Un bărbat a murit, după ce s-a înfipt cu mașina în parapet