Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat din Hunedoara, care avea buzunarele pline de bani, a fost jefuit în timp ce tundea gardul viu din faţa blocului

Un bărbat din Hunedoara, care avea buzunarele pline de bani, a fost jefuit în timp ce tundea gardul viu din faţa blocului

Un bărbat din Hunedoara a fost lăsat fără o sumă importantă de bani, în timp ce tundea gardul viu din fața blocului. Acesta avea în buzunar 2.500 de lei și cardul bancar.

de Adelina Miron    |   

„În timp ce tundea un gard viu din faţa blocului în care locuieşte, s-a apropiat de el un bărbat care l-a îmbrăţişat sub pretextul fals că l-ar cunoaşte, moment în care i-a sustras din buzunar 2.500 lei şi cardul bancar. Autorul infracţiunii a părăsit zona în fugă, scăpând din mână o bancnotă de 100 de lei şi cardul bancar”, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Hoțul este un bărbat de 42 de ani din Deva. Acesta a fost reţinut pentru o perioadă de 24 ore şi urmează să fie prezentat magistraţilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara. 

 

Subiecte în articol: jefuit barbat Hunedoara
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Festival de miștouri online la adresa lui George Simion