Antena 3 CNN Actualitate Sănătate Bărbat găsit mort în toaleta Ambulatoriului Spitalului de Urgență Târgu Jiu

Bărbat găsit mort în toaleta Ambulatoriului Spitalului de Urgență Târgu Jiu

Un bărbat în vârstă de 63 de ani a murit, miercuri, în toaleta Ambulatoriului Integrat al Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu.

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Reprezentanții unității medicale spun că bărbatul intrase în spital doar pentru a folosi grupul sanitar, nu pentru o problemă medicală.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Târgu=Jiu, Mihaela Țicleanu, spune că bărbatul în vârstă de 63 de ani a fost găsit inconștient în Ambulatoriul Integrat al unității spitalicești.

„În cursul dimineții, a fost găsit în grupul sanitar al Ambulatoriului Integrat, un bărbat în stare de inconștiență, fiind alertat imediat personalul medico-sanitar. O echipă de medici și asistenți de la ATI și Camera de Gardă au efectuat manevrele de resuscitare bărbatului, manevre la care acesta nu a răspuns, fiind declarat decesul”, spune Țicleanu.

Reprezentantul Spitalului menționează că bărbatul nu venise la pentru un consult în Ambulatoriul Integrat, ci doar pentru a folosi grupul sanitar.

„Asistenta coordonatoare a Ambulatoriului Integrat a anunțat poliția, fiind deschis un dosar penal pentru moarte suspectă”, mai spune purtătorul de cuvânt.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicină legală pentru efectuarea necropsiei.

Bărbatul era cunoscut cu afecțiuni cardiace.

Subiecte în articol: Târgu-Jiu spital mort
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Un bărbat a murit, după ce s-a înfipt cu mașina în parapet