Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat a fost găsit mort într-o pădure lângă Bucureşti, la câteva ore după ce soţia sa l-a dat dispărut la 112

Un bărbat a fost găsit mort într-o pădure lângă Bucureşti, la câteva ore după ce soţia sa l-a dat dispărut la 112

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Un bărbat, în vârstă de 43 de ani, a fost găsit spânzurat de un copac, în pădurea Pustnicul, de lângă Bucureşti. Soţia sa sunase la 112 să-i anunțe dispariția.

Potrivit Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov, soţia bărbatului a sunat, astăzi, la 112 pentru a anunţa că soţul ei, în vârstă de 43 de ani, a plecat cu autoturismul de acasă din orașul Pantelimon şi nu s-a mai întors.

"Imediat Polițiștii orașului Pantelimon au efectuat verificări, context în care au descoperit autoturismul bărbatului în pădurea Pustnicul. În continuare polițiștii au efectuat căutări și scotociri în zona respectivă, împrejurare în care, l-au descoperit pe bărbatul respectiv, spânzurat de un copac.

În cauză s-a relaționat cu medicul legist din cadrul Serviciului de Medicină Legală Ilfov, care s-a deplasat la fața locului pentru efectuarea activităților din competență. Cazul a fost preluat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov, care efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă", a transmis IPJ Ilfov. 

 

Subiecte în articol: bărbat spânzurat Ilfov apel 112
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile