Antena 3 CNN Actualitate Locale Bărbat de 56 de ani, din județul Iași, dat dispărut după ce a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Sunați la 112 dacă îl vedeți

Bărbat de 56 de ani, din județul Iași, dat dispărut după ce a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Sunați la 112 dacă îl vedeți

de Roxana Mihăiescu    |   

Un bărbat în vârstă de 56 de ani, din comuna Prisăcani, județul Iași, a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit. Persoanele care dețin și pot oferi informații cu privire la această persoană sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

Florin Haldan a plecat de la domiciliu în data de 18 august, iar de atunci familia nu mai știe nimic de el.

La momentul plecării, bărbatul era îmbrăcat cu un tricou negru, pantaloni trei sferturi negri, iar în picioare avea o pereche de șlapi. El are 1,65 m înălțime, 115 kg, ten deschis. Bărbatul are ochi căprui și este tuns zero.

„La data de 18.08.2024, poliția a fost sesizată cu privire la faptul că, la data de 16.08.2024, HALDAN FLORIN, de 56 de ani, din sat/comuna Prisăcani, județul Iași a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit.

 La momentul plecării era îmbrăcat cu un tricou negru, pantaloni trei sferturi negri, iar în picioare avea o pereche de șlapi.

Persoanele care dețin și pot oferi informații cu privire la această persoană sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție”, a transmis IPJ Iași.

 

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile