Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat înarmat cu un cuţit care ameninţa trecătorii a fost imobilizat pe stradă, în Bucureşti

Un bărbat înarmat cu un cuţit care ameninţa trecătorii a fost imobilizat pe stradă, în Bucureşti

Imagini incredibile în Bucureşti. Un bărbat care avea un cuţit în mână şi amenința trecătorii a fost imobilizat de mai mulţi poliţişti. Iată ce le-a spus agenților.

de Claudia Popovici    |   

Update 20:45: Bărbatul înarmat cu un cuţit care amenința trecătorii a fost pe o stradă din Bucureşti, a fost lăsat să plece acasă.

Poliţişti au întocmit dosar penal pentru amenințare.

Un bărbat înarmat cu un cuţit care amenința trecătorii a fost imobilizat pe stradă, în Bucureşti

Incidentul s-a petrecut, astăzi, într-o zonă destul de circulată din Bucureşti, chiar în apropierea MAI.

Bărbatul a fost surprins de mai mulţi trecători, dar şi de poliţiştii care se aflau în zonă când ar fi fluturat un obiect care semăna cu un cuţit de mici dimensiuni.

Deoarece bărbatul prezenta un pericol pentru cei din jur, agenţii, foști mascați de la SIAS, l-au somat să arunce arma, şi l-au imobilizat şi încătușat.

Din primele informaţii, bărbatul nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice sau alte substanțe interzise.

Individul a fost dus la secţia 1 de poliţie din Bucureşti, acolo unde va fi audiat şi unde se va stabili măsura pentru faptele sale.

Mai mult, potrivit unor surse apropiate anchetei, bărbatul le-ar fi spus poliţiştilor că ar fi găsit obiectul pe stradă şi că nu avea de gând să facă rău niciunui trecător. 

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Un bărbat a murit, după ce s-a înfipt cu mașina în parapet