Antena 3 CNN Externe Mapamond Bărbat condamnat la închisoare după ce a filmat femeile pe sub fuste, la British Museum din Londra. Ce i-au găsit polițiștii în telefon

Bărbat condamnat la închisoare după ce a filmat femeile pe sub fuste, la British Museum din Londra. Ce i-au găsit polițiștii în telefon

de Mia Lungu    |   

Un bărbat care a fost surprins de un ofițer de poliție, aflat în afara orelor de serviciu, în timp ce filma femeile pe sub haine, la British Museum din Londra, a fost încarcerat pentru patru luni, potrivit BBC.

Jake Verano Gomez a fost văzut filmând o femeie pe sub haine de către ofițerul de poliție din City of London pe 19 august.

Videoclipuri similare au fost găsite pe telefonul său, iar poliția crede că el a filmat și alte femei care vizitau muzeul în acea zi. Polițiștii îi roagă pe toți cei care cred că au fost vizați să facă plângere.

Verano Gomez, cetățean columbian fără adresă fixă, a recunoscut că a înregistrat o imagine pe sub haine pentru a observa o altă persoană fără consimțământ - o infracțiune prevăzută de o lege care a intrat în vigoare în 2019.

„Aceste tipuri de infracțiuni au un impact devastator asupra femeilor și fetelor”

Ofițerul de poliție care l-a prins pe Verano Gomez l-a reținut cu ajutorul angajaților muzeului, a declarat instanța.
Femeia vizată de acesta a fost sprijinită de personalul muzeului și de poliție.

Detectivul Con Holly Wright a declarat: „Aceste tipuri de infracțiuni au un impact devastator asupra femeilor și fetelor, care ar trebui să fie libere să își vadă de viața lor fără teama de a fi victima unei infracțiuni atât de îngrozitoare.

„În urma arestării sale, telefonul lui Gomez a fost interogat de detectivii Met. Aceștia au găsit o serie de videoclipuri ale altor victime despre care se crede că au fost filmate în acea zi. Din păcate, acest lucru poate însemna că există mai multe femei care nu sunt conștiente că au fost victimele unei infracțiuni.

„Dacă ați fost la Muzeul Britanic luni, 19 august, în jurul orei 14:00 și credeți că ați putut fi o victimă, vă cer să vă prezentați și să vorbiți cu noi.”, a fost apelul polițiștilor.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile