Antena 3 CNN Actualitate „Un bărbat cerea ajutor pe stradă, lăsa o dâră de sânge în urma lui”. Cum i-a fost salvată viaţa

„Un bărbat cerea ajutor pe stradă, lăsa o dâră de sânge în urma lui”. Cum i-a fost salvată viaţa

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Operatori în cadrul Forțelor pentru Operații Speciale au acordat primul ajutor și au salvat viața unui om, în Târgu Mureş. „Nu ne putem arăta fața, dar suntem întotdeauna cu inima deschisă pentru a ne ajuta semenii”, transmit ei, vineri, pe Facebook.

„Un bărbat cerea ajutor pe stradă, se vedea că este rănit, lăsa o dâră de sânge în urma lui. Când am ajuns la el am observat că are o hemoragie masivă, am acționat rapid, i-am aplicat un garou folosindu-mi cureaua de la pantaloni. Și-a pierdut cunoștința, l-am așezat în poziția de siguranță și l-am spălat cu apă rece pe care am cerut-o de la persoanele din jur.

Apoi am cerut o trusă de prim-ajutor și am bandajat rana, practic tot antebrațul care era sfâșiat de-a dreptul. A ajuns ambulanța apoi și a fost transportat în siguranță la urgențe.

Pregătirea noastră s-a dovedit a fi extrem de utilă și considerăm că este datoria noastră să intervenim și să ajutăm în astfel de cazuri. Ne bucurăm ca am putut ajuta”, este mesajul transmis de Ministerul Aparării Naţionale.

„Colegii noștri, operatori în cadrul Forțelor pentru Operații Speciale (FOS), au acordat primul ajutor și au salvat viața unui om, în orașul Târgu Mureș, alături de care au rămas până la venirea ambulanței. 

Recuperare ușoară și completă îi dorim domnului accidentat și felicitări colegilor noștri!”, mai scrie Ministerul Aparării Naţionale, vineri, pe Facebook.

Nu ne putem arăta fața, dar suntem întotdeauna cu inima deschisă pentru a ne ajuta semenii! "Un bărbat cerea ajutor pe...

Publicată de Ministerul Apararii Nationale, Romania - www.mapn.ro pe Vineri, 19 iulie 2024
Subiecte în articol: viaţă salvată hemoragie ajutor strada
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile