Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Cum să ai o baie modernă? Află de la specialiști cum să organizezi această încăpere

Cum să ai o baie modernă? Află de la specialiști cum să organizezi această încăpere

Vrei să faci o schimbare în baia ta și nu știi exact cum să-i oferi un aer modern? În acest caz, este timpul să te gândești la reorganizarea și renovarea acestui loc.

de Georgiana Adam    |   

Primul pas pe care trebuie să-l faci este acela de a alege obiectele sanitare precum cada, dar și faianța, gresia sau accesoriile.

Indiferent dacă locuiești într-un apartament sau într-o casă, ai la dispoziție varianta de a opta pentru o cada freestanding potrivită cu dimensiunea băii tale.

Cada freestanding

Util este să cunoști că în prezent ai la dispoziție mai multe modele de căzi și anume: clasice și cele freestanding. Deosebirea dintre cele două constă în faptul că o cadă freestanding poate fi montată așa cum îți dorești. Ai posibilitatea de a poziționa acest model fie în mijlocul băii, fie pe diagonală sau lângă un perete. Mai mult, cu o astfel de cadă poți sparge barierele clasicului și dacă spațiul îți permite, o poți monta într-o încăpere diferită, nu doar în baie.

Modele de căzi freestanding

În funcție de spațiu poți alege o cadă cu dimensiune mare sau una mai mică, adaptată stilului și nevoii tale. Util este să cunoști că poți achiziționa modelul preferat și din mediul online, atât timp cât știi dimensiunea potrivită. Ai de ales între modele rotunde, pătrate, asimetrice, ovale sau dreptunghiulare.

Ce material poți să alegi?

Atunci când decizi să renovezi baia, este indicat să stabilești un buget pentru fiecare obiect sanitar pe care urmează să-l achiziționezi. În funcție de buget și de preferințe, este bine să știi că poți alege o cadă realizată din următoarele materiale:

· compozit - este un material inovator, realizat prin combinarea altor materiale. Avantajul acestui material este acela că poți transporta și monta cadă cu ușurință. Mai mult, atunci când vrei să te relaxezi după o zi lungă de muncă, compozitul va păstra temperatura apei la un nivel optim o perioadă mai lungă de timp;

· fontă - este materialul cel mai des utilizat, deoarece îmbină mai multe stiluri și te ajută să obții un aspect elegant. Important este să știi că este un material cu durabilitatea ridicată, dar și cu greutate pe măsură. Verifică podeaua înainte de a achiziona o cadă din fontă și asigură-te că aceasta poate suporta greutatea căzii;

· fibră de sticlă - o cadă realizată din fibră de sticlă este ușoară, însă nu îți oferă durabilitatea mare în timp. Mai mult, necesită din partea ta atenție, deoarece se poate păta destul de repede;

· acril - acest material îți garantează o durabilitate pe termen lung și protecție împotriva bacteriilor care se pot dezvolta pe suprafața căzii. Nu trebuie să-ți faci griji cu privire la întreținere, deoarece acest model se curăță cu ușurință.

Ce obiecte sanitare poți să mai alegi?

Dacă te-ai decis care model de cadă este potrivit stilului tău, atunci poți alege și restul obiectelor sanitare. Important este să verifici spațiul care ți-a rămas și să te adaptezi acestuia. În mod sigur vei avea nevoie de o chiuvetă, un vas de toaletă, bideu, mobilier și alte accesorii, precum: baterii de cadă și chiuvetă, oglindă, suport de prosoape și geluri de duș. Alege aceste obiecte în funcție de cromatica băii și asortează-le cu modelul de faianță și gresie ales.

De unde poți cumpăra produsele de care ai nevoie?

Dacă dorești să economisești timp, indicat este să cunoști că ai la dispoziție varianta de a achiziționa online produsele preferate. Indiferent că ai nevoie de o cadă sau de o oglinda baie, accesează site-ul Elves.roși vei descoperi o gamă variată de produse, toate puse la dispoziția ta!

Subiecte în articol: advertorial
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Lista medicamentelor și alimentelor care dau rezultat fals-pozitiv la testul anti-drog