Antena 3 CNN Actualitate Locale Băiat de 16 ani, găsit spânzurat în curtea casei din Vaslui. Părinții spun că au fost beți câteva zile și l-au crezut plecat de acasă

Băiat de 16 ani, găsit spânzurat în curtea casei din Vaslui. Părinții spun că au fost beți câteva zile și l-au crezut plecat de acasă

de Andreea Ştefan    |   

Caz cutremurător în Vaslui: Un băiat în vârstă de 16 ani a fost găsit spânzurat în curtea casei și în stare de putrefacție. Părinții au fost cei care l-au găsit și au chemat poliția, dar abia după câteva zile, pentru că, spun ei, au fost beți și au crezut că fiul lor era plecat de acasă.

„La data de 18.08.2024, IPJ Vaslui a fost sesizat de către părinții unui minor în vârstă de 16 ani, cu privire la faptul că, l-au găsit pe acesta, în curtea locuinței, spânzurat.

Polițiștii și cadrele medicale ajunse la fața locului, au constatat decesul minorului, cadavrul fiind în stare de putrefacție.

Părinții victimei au declarat că de câteva zile au fost în stare de ebrietate și au crezut că minorul este plecat de la domiciliu”, a transmis IPJ Vaslui.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile