Antena 3 CNN Conținut plătit Baby Doge Coin, Brett, Crypto All-Stars: Profituri din criptomonede meme

Baby Doge Coin, Brett, Crypto All-Stars: Profituri din criptomonede meme

de Ioana Dobre    |   

Piața crypto a tot crescut în ultima perioada, ajungând actualmente la o capitalizare de 2,31 trilioane de dolari, adică în creștere cu 1,4%. În aceste momente, titanii crypto trăiesc și ei momente de glorie. 

Bitcoin a avut recent o perioadă de creștere de până la 4%. Corecția care a urmat a fixat valoarea acestuia la 67000 de dolari pentru tranzacționare. Ethereum, la rândul său, se apropie de 2.700 dolari, dar are nevoie să depășească această zonă pentru a continua creșterea.

Această dinamică pozitivă a pieței crypto a crescut interesul și pentru criptomonede noi, care a ajuns la un record de 19,8 miliarde de dolari. Creșterile cele mai mari au fost înregistrate până acum la Baby Doge (BABYDOGE) și Brett (BRETT).

CUMPĂRĂ CYPTO ALL STARS

Dintre criptomonede noi care au un start promițător face parte și proiectul Crypto All-Stars (STARS). Acesta aproape că a depășit pragul de 2,5 milioane de dolari în pre-vânzare.

BABYDOGE înregistrează plus 47% după ce interesul pentru token-urile meme a crescut

În ultima perioadă, interesul pentru mai multe criptomonede noi a crescut. BABYDOGE a avut o dinamică pozitivă în tot acest timp, crescând într-un moment cu 7%. 

Volumul tranzacționat a crescut și el depășind rezultatele înregistrate de Mog Coin (MOG), atingând 47 de milioane de dolari. Situația actuală este una favorabilă pentru BABYDOGE, dar și alte criptomonede noi, care își vor continua ascensiunea.

Totuși, apar mai multe întrebări cu referire la motivele acestei creșteri crypto. Deși nu există un răspuns exact, se pare că a avut loc o combinație de FOMO și alți factori care au favorizat creșterea. Indiferent de motiv, se așteaptă ca BABYDOGE să-și continue ascensiunea și în zilele următoare.

Valoarea BRETT crește în contextul optimismului creat pe piața crypto

Dintre criptomonede noi pe rețeaua Base, BRETT este moneda a cărei creștere a fost impulsionată semnificativ. Aceasta nu este deloc surprinzător întrucât este vorba despre una dintre cele mai populare la moment criptomonede meme.

BRETT este în creștere cu 19%, în comparație cu ziua de ieri și cu 41% față de exact o săptămână în urmă. Volumul de monede tranzacționate este în creștere cu 65%, iar interesul în creștere cu aproximativ 36%.

Creșterea BRETT o face să se impună puternic în rândul altor criptomonede noi meme, de exemplu POPCAT. Totuși, după o creștere rapidă, nu poate fi exclusă și o posibilă corecție în următoarea perioadă.

Pentru moment, piața crypto aduce vești pozitive și optimiste. Cu BABYDOGE și BRETT în creștere există motive să credem că această tendință se va menține și în perioada următoare.

Funcția MemeVault a Crypto All-Stars - secretul succesului din pre-vânzare

Crypto All-Stars cunoaște o creștere excepțională înainte de lansarea sa oficială. Proiectul a reușit să strângă în jur de 2,5 milioane de dolari în pre-vânzare, oferind investitorilor token-uri STARS la un preț redus. Totuși, cei mai mulți au fost interesați de funcția MemeVault al proiectului.

Secretul succesului MemeVault constă în unicitate. El oferă posibilitatea de a face staking nu doar cu tokenuri STARS, ci și 11 criptomonede noi populare, precum Dogecoin, Pepe, Floki și altele.

CUMPĂRĂ CYPTO ALL STARS

MemeVault reprezintă o platformă cu utilitate deosebită pentru investitori și este unul din principalele motive pentru care Crypto All-Stars a atras atât de mult interes. MemeVault este construit folosind standardul ERC-1155, fiind compatibil pe mai multe lanțuri, inclusiv și acele dinafara Ethereum.

De asemenea, utilizatorii sunt atrași de sistemul de recompense implementat. Recompensele au ca scop reținerea utilizatorilor în proiect pentru un termen lung, iar în schimb, utilizatorii de tokenuri STARS își pot amplifica recompensele de 3 ori, și tocmai de aceea este considerat una dintre cele mai bune pre-vânzări crypto

Proiectul a fost auditat de către Coinsult și SolidProof, ceea ce a avut ca scop creșterea credibilității proiectului în ochii investitorilor. Ambele nu au găsit probleme cu codul Crypto All-Stars, ceea ce asigură și un anumit grad de transparență al activității proiectului.

Acum Crypto All-Stars se află într-o perioadă de creștere. Dacă proiectul va continua să mențină acest impuls pozitiv și să își extindă baza de utilizatori, există toate șansele ca tokenul STARS să crească în valoare, urmând exemplul BABYDOGE și BRETT.

În ultima perioadă, interesul pentru criptomonede a crescut semnificativ, iar acest fenomen este adesea asociat cu tendințele din alte domenii, cum ar fi pariurile și jocurile de noroc. De exemplu, casele de pariuri au început să accepte criptomonede ca metode de plată, ceea ce a sporit și mai mult popularitatea acestora.

Important: Acest articol nu reprezintă un sfat de investiție. Înainte de a investi în proiecte crypto, este esențial să analizați individual fiecare proiect în parte, să înțelegeți riscurile asociate și să trasați propriile concluzii cu privire la rentabilitatea acestora.

Subiecte în articol: advertorial
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile