Antena 3 CNN Actualitate Avocatul fraţilor Andrew şi Tristan Tate: "Ei neagă cu vehemenţă săvârşirea acestor fapte reprobabile"

Avocatul fraţilor Andrew şi Tristan Tate: "Ei neagă cu vehemenţă săvârşirea acestor fapte reprobabile"

Avocatul fraţilor Andrew şi Tristan Tate, Eugen Vidineac, spune că aceştia „neagă cu vehemenţă săvârşirea acestor fapte reprobabile”, încearcă să îşi demonstreze nevinovăţia şi vor ajuta organele de anchetă cu tot ceea ce vor putea pentru aflarea adevărului.

de Ştefan Petrică    |   

Tribunalul Bucureşti a decis definitiv ca fostul campion mondial de Kickboxing, Andrew Tate şi fratele său, Tristan Tate, să rămână în arest preventiv pentru 30 de zile.

„Ei nu merg pe o atitudine de recunoaştere, neagă cu vehemenţă săvârşirea acestor fapte reprobabile aduse în sarcina lor şi, bineînţeles, împreună cu noi, avocaţii apărării, încearcă să îşi demonstreze nevinovăţia şi vor ajuta organele de anchetă cu tot ce le stă la îndemână pentru aflarea adevărului în cauză”, a declarat Eugen Vidineac, avocatul fraţilor Tate.

Deşi este în arest, pe contul de Twitter al lui Andrew Tate, a apărut, sâmbătă, mesajul:  „Se pare că nebunia elitei conducătoare este expusă în întreaga lume acum. Au o singură comandă: Nu vorbi, comportă-te ca o oaie”.

În acest context, avocatul fraţilor Tate a precizat că „sigur nu are posibilitatea de a posta din arest. Probabil că vorbim despre un manager care manageriază acest cont”.

Subiecte în articol: Andrew Tate Tristan Tate avocat
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile