Antena 3 CNN Externe Mapamond Avionul lui Elvis Presley poate fi „pilotat” din nou, dar doar pe șosea. Cum arată acum aeronava

Avionul lui Elvis Presley poate fi „pilotat” din nou, dar doar pe șosea. Cum arată acum aeronava

de Ioana Coman    |   

O aeronavă deţinută de Elvis Presley poate fi acum pilotată din nou, însă pe şosea. Un pasionat de avioane a achiziţionat-o şi a transformat-o într-un muzeu pe roţi. Zeci de oameni vin zilnic şi plătesc bilet de intrare pentru a se uita la aeronava unică.

Pasionatul de avioane James Webb, căruia prietenii și urmăritorii săi de pe rețelele sociale îi spun Jimmy, spune că atunci când avionul privat al lui Elvis a fost scos la licitație, avea exact planul potrivit pentru el. Modernizarea fuselajului original pe un cadru R-V, făcându-l să poată fi condus.

James Webb: Am știut că era o ocazie unică în viață. Ştiam, de asemenea, că nu va mai zbura niciodată și singura modalitate la care mă puteam gândi pentru a o împărtăși cu cât mai mulți oameni era să o prezint în toată țara și poate chiar în lume într-o zi, era să o fac mobilă și nimic nu este mai nebunesc decât să o pot conduce.

Webb spune că, în mod surprinzător, proiectul de 18 luni nu a avut multe probleme.

Iar când a terminat, și-a încărcat echipa și și-a îndreptat privirile spre EAA Airventure la Oshkosh, parcurgând 1.659 de mile în călătoria sa inaugurală.

James Webb: Se conduce foarte bine. Când ești la 65 sau 70 de mile pe oră, cât de bine poți. Cea mai grea parte sunt oamenii. Cauzează un fel de blocaj în trafic peste tot.

Webb spune că îi va taxa pe oameni să treacă prin avionul lui Elvis la E-A-A, dar spune că majoritatea banilor vor merge la "Aripile Compasiunii", o organizație non-profit pentru veterani.

James Webb: Cei care se opresc aici ar trebui să vină să arunce o privire la el, pentru că este singurul din lume. Are legătură cu celebritățile. Are legătură cu nebunia de a alerga și de a conduce. Oamenii încă nu pot trece peste faptul că o conducem din habitaclu.

Webb spune că următorul său proiect este adăugarea de aer condiționat în avion. Dar adaugă că, până acum, avionul a fost un succes destul de mare la E-A-A.

James Webb: Sincer, este destul de incredibil să îi vezi pe toți când ies din el, întotdeauna spun: "A fost minunat!''

Subiecte în articol: Elvis Presley avion inventie
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile