Antena 3 CNN Actualitate Avertisment MAE pentru românii care călătoresc în Bulgaria. Regiunile care se află sub cod roșu de caniculă

Avertisment MAE pentru românii care călătoresc în Bulgaria. Regiunile care se află sub cod roșu de caniculă

Românii care vor ajunge sau care plănuiesc să plece în Bulgaria în perioada 2-3 august sunt avertizați de Ministerul Afacerilor Externe că se vor confrunta cu temperaturi foarte ridicate, după ce a fost emis Cod roșu și portocaliu de caniculă pentru mai multe regiuni.

de Adelina Miron    |   

Codul roşu a fost emis pentru regiunile Blagoevgrad, Pazardjik, Plovdiv, Stara Zagora, Haskovo, Yambol, Pleven, Veliko Târnovo şi Ruse, unde temperaturile vor înregistra valori de peste 41 grade Celsius.

Codul portocaliu există în regiunile Vidin, Montana, Vraţa, Sofia, Sofia-regiune, Pernik, Kjustendil, Loveci, Gabrovo, Sliven, Smolian, Kârdjali, Târgovişte, Razgrad, Silistra, Şumen, Dobrici, Varna şi Burgas, unde temperaturile vor înregistra valori de 38 – 41 grade Celsius.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginilor de Internet mae.ro, sofia.mae.ro şi reaminteşte faptul că cetăţenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziţie aplicaţia „Călătoreşte în siguranţă”, care oferă informaţii şi sfaturi de călătorie.
 

Subiecte în articol: canicula cod rosu MAE Bulgaria
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Un bărbat a murit, după ce s-a înfipt cu mașina în parapet