Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Avantajele uleiurilor doTERRA

Avantajele uleiurilor doTERRA

Vrei să te bucuri de o stare constantă de echilibru fizic și mental? Uleiurile esențiale reprezintă alegerea ideală în cazul în care vrei să uiți de stresul cotidian și să-ți reîncarci bateriile.

de Georgiana Adam    |   

Folosite încă din antichitate pentru aromaterapie și ritualuri de înfrumusețare, uleiurile rămân încă alegeri foarte populare.

Ce sunt uleiurile esențiale?

Uleiurile esențiale sunt substanțe volatile și aromatice, rezultate din plante, prin distilare sau presare la rece.

Se obțin dintr-o gamă variată de plante, inclusiv din flori, frunze, rădăcini, scoarță, semințe și fructe. Fiecare ulei esențial are un profil aromat specific și o combinație unică de proprietăți terapeutice. De exemplu, uleiul esențial de lavandă este cunoscut pentru proprietățile sale calmante și relaxante, în timp ce uleiul esențial de mentă facilitează îmbunătățirea digestiei.

Însă, per total, utilizarea uleiurilor esențiale garantează avantaje diverse precum:

  • Relaxare și reducerea stresului - Uleiurile esențiale doTERRA pot ajuta la reducerea stresului și a anxietății. Unele uleiuri, cum ar fi lavanda sau ylang-ylang au efecte calmante și pot fi utilizate pentru a îmbunătăți calitatea somnului.

  • Îmbunătățirea stării de spirit - Te vei bucura, așadar, de energie debordantă și o senzație constantă de bine, ceea ce te va ajuta să duci la bun sfârșit toate responsabilitățile zilnice. Uleiurile din mentă sau portocală dulce se numără printre cele mai apreciate variante în ceea ce privește reducerea stărilor de oboseală și epuizare.

  • Sprijinirea sistemului imunitar - Unele uleiuri esențiale doTERRA prezintă proprietăți antimicrobiene și antivirale și pot ajuta la protejarea sistemului imunitar. Poți preveni și trata infecțiile cu ajutorul variantelor pe bază de cuișoare sau oregano.

  • Îmbunătățirea sănătății pielii - Extractele din plante sunt ideale și pentru uzul extern. Dacă vrei să te bucuri de o piele strălucitoare și să reduci inflamația sau roșeața poți folosi uleiuri din trandafir, arbore de ceai, mușețel sau lavandă. Pot fi folosite și pentru a obține măști de păr cu efecte de revitalizare.

  • Stimularea digestiei - Gata cu senzațiile de balonare și disconfort digestiv. Uleiurile esențiale facilitează digestia și armonizează funcția biliară. Uleiul de ghimbir este doar una dintre variantele pe care merită să le încerci.

În ciuda avantajelor multiple pe care le oferă uleiurile esențiale, devine mai mult decât necesar să alegi un producător de încredere. doTERRA reprezintă alegerea inspirată dacă vrei să te bucuri din plin de beneficiile substanțelor aromatice.

Despre doTERRA

Uleiurile esențiale doTERRA sunt cunoscute pe piață pentru calitatea extraordinară pe care o oferă. Sunt 100% pure și nu conțin aditivi, diluanți sau alte substanțe sintetice. Povestea doTERRA a luat amploare tocmai din dorința de a oferi calitate superioară celor dornici de experiențe unice în materie de aromaterapie.

doTERRA s-ar putea traduce în “darul pământului”, ceea ce subliniază foarte bine misiunea companiei. Nu sunt doar uleiuri esențiale, ci reprezintă un adevărat mod de viață, care susține armonia interioară și exterioară. Scopul final este de a oferi comunităților de pretutindeni puterea să se vindece.

Pe lângă atenția deosebită pe care o oferă pentru realizarea propriu-zisă a uleiurilor, compania se dedică în mod constant creării unei lumi mai bune. Lanțurile de aprovizionare respectă întocmai standardele de etică și sustenabilitate. Sute de comunități care sufereau de sărăcie au fost salvate de extinderea laboratoarelor de lucru. De asemenea, au fost întreprinse activități umanitare, pentru a le reda oamenilor puterea de a merge mai departe.

Ce înseamnă calitatea doTERRA?

Popularitatea doTERRA vine în primul rând de la puritatea uleiurilor esențiale, produse exclusiv din plante de calitate superioară. Nu există compromisuri în ceea ce privește obținerea uleiurilor esențiale. Produsele finite oferă o experiență completă atât din punct de vedere senzorial, cât și fizic și mental tocmai pentru că:

  • Sunt produse din surse durabile - Responsabilitatea este cuvântul cheie care descrie cel mai bine tehnicile de producție. Sunt respectate întocmai standardele de protecție a mediului, ceea se reflectă în calitatea uleiurilor esențiale.

  • Sunt testate atent - Scopul doTERRA nu este de a găsi alternative pentru a economisi timp și bani. Din contră, există un proces complex care susține producerea de uleiuri esențiale, dar și derularea activităților de testare. Sunt folosite doar metode de distilare non-toxice.

  • Oferă transparență totală în ceea ce privește conținutul - Poți accesa rapid informații detaliate despre modalitatea de obținere a uleiurilor. Poți consulta, așadar, testele de calitate care au fost efectuate înainte de punerea pe piață. De asemenea, sunt disponibile detalii despre felul în care poți folosi corect produsele.

Pe lângă puritate, doTERRA este și despre:

  • Sustenabilitate - Darurile pământului sunt foarte importante pentru companie, tocmai de aceea, sunt derulate toate demersurile necesare protejării și conservării mediului înconjurător.

  • Profesionalism - Întreaga echipă este formată din oameni pasionați, care se dedică în totalitate crearea unor produse calitative.

  • Grijă față de oameni - Într-o lume care este mereu pe fugă și care oferă atenție lucrurilor neînsemnate, doTERRA vine cu o soluție pe termen lung, care vindecă sufletul.

doTERRA este despre puritate, iubire față de oameni și natură. Totuși, pentru a vedea rezultate, uleiurile esențiale trebuie utilizate corespunzător, conform indicațiilor de pe etichetă.

Subiecte în articol: advertorial
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Un bărbat a murit, după ce s-a înfipt cu mașina în parapet