Antena 3 CNN Economic Transporturi Autostrăzile A1, A2, și A3 vor avea porțiuni de drum lărgite la trei benzi pe sens | Ofertele au fost depuse

Autostrăzile A1, A2, și A3 vor avea porțiuni de drum lărgite la trei benzi pe sens | Ofertele au fost depuse

A1, A2, și A3 vor beneficia de lărgirea unor tronsoane de drum la trei benzi pe sens. Au fost deja depuse patru oferte.

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Miercuri a avut loc depunerea ofertelor pentru procedura de atribuire a contractului “Elaborare Studiu de Fezabilitate Lărgire la 3 benzi pe sens a autostrăzii A1, București – Pitești, Elaborare Studiu de Fezabilitate Lărgire la 3 benzi pe sens a autostrăzii A2, București – Fundulea, Revizuire Studiu de Fezabilitate Lărgire la 3 benzi pe sens a autostrăzii A3, Moara Vlăsiei – Dumbrava”.

Contractul prevede expertiza Tehnică pentru fiecare dintre sectoarele de autostradă A1 București - Pitești, A2 București - Fundulea și respectiv A3 Moara Vlăsiei – Dumbrava, studiul de Fezabilitate (SF) pentru fiecare dintre sectoarele de autostradă A1 București -Pitești și A2 București - Fundulea și revizuirea Studiului de Fezabilitate (SF) pentru sectorul de autostradă A3, Moara Vlăsiei – Dumbrava.

Citește și: Trafic blocat total pe autostrada A1 București-Pitești, din cauza unui incendiu de vegetaţie

Durata contractului este de 18 luni, din care 17 luni pentru realizarea celor 3 Studii de Fezabilitate. Valoarea estimată a procedurii este de 29.778.632,99 milioane de lei (fără TVA), iar sursa de finanțare este asigurată din Fonduri Europene Nerambursabile.

 

Subiecte în articol: autostrada compania de drumuri
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Lista medicamentelor și alimentelor care dau rezultat fals-pozitiv la testul anti-drog