Antena 3 CNN Actualitate Încă 10 kilometri din Autostrada Bucureștiului A0, până la A2, vor fi dați în trafic săptămâna viitoare

Încă 10 kilometri din Autostrada Bucureștiului A0, până la A2, vor fi dați în trafic săptămâna viitoare

de Laura Dinu    |   

Irinel Ionel Scrioșteanu, secretar de stat în Ministerul Transporturilor, a anunțat, pe pagina de Facebook, că începând „de săptămâna viitoare se va putea circula și pe acest tronson”, făcând referire la cei circa 10 kilometri cuprinși între A2 și DN4 din A0 Sud.

”A0 - A2, pe ultima sută de metri. 

Sunt pe șantierul Lotului 1 al Autostrăzii Bucureștiului A0 Sud, la intersecția dintre două autostrăzi, unde se apropie de final lucrările de execuție a unuia dintre cele mai mari noduri rutiere din România.

Vă prezint în acest live mai multe detalii despre stadiul lucrărilor pentru acest sector de autostradă cuprins între DN4 și A2 (cca 10 km), fiind următorul pe care îl vom da în trafic.

Hai România, hai că se poate!”, scrie Irinel Ionel Scrioșteanu pe o rețea socială. 

Acest sector de autostradă cuprins între DN4 și A2 (circa 10 km) va fi următorul care va fi dat în trafic în România, în cursul săptămânii viitoare, potrivit secretarului în Ministerul Transporturilor. 

Ulterior va începe activitatea comisiei de recepție, care va anunța o dată exactă a inaugurării ultimilor kilometri ai lotului 1 din A0 Sud, construiți de compania din Turcia Alsim Alarko.

Subiecte în articol: Ionel Irinel Scrioșteanu Autostrada 0 A0
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile