Antena 3 CNN Politică Aurel Bălășoiu, deputatul implicat într-un scandal sexual, intră în concediu pentru probleme personale

Aurel Bălășoiu, deputatul implicat într-un scandal sexual, intră în concediu pentru probleme personale

​​Deputatul Aurel Bălășoiu, exclus din PSD în urma unui scandal sexual a cerut marți, să intre în concediu de la Parlament pentru zilele de plen din următoarele trei săptămâni.

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Bălășoiu a depus la Biroul permanent al Camerei Deputaților o cerere de concediu pentru zilele de 4-5 octombrie, 10-12 octombrie și 17-19 octombrie.

Potrivit Regulamentului Camerei, deputații au dreptul la 8 zile de concediu pentru probleme personale.

Aurel Bălășoiu a fost exclus din PSD și i s-a cerut demisia din Parlament în urma unor imagini în care ar apărea în ipostaze intime alături de un alt bărbat.

Cum se apără Aurel Bălăşoiu

PSD a anunțat excluderea din partid a deputatului Aurel Bălășoiu și spune că se așteaptă ca acesta să demisioneze urgent din Parlament.

Partidul vorbește despre "încălcarea legii, a demnității umane și a moralei creștine", fără a preciza însă despre ce este vorba.

Aurel Bălășoiu se apară însă spunând că nu era el în fotografiile comporomițătoare.

"Le-am privit, le-am studiat, pot spune că nu sunt vinovat și drept dovadă că așteptăm să vedem soluția care va fi, ce se va întâmpla, că dacă nu știm nimic, ce e în spate, nu poți să vorbești. 

Nu îl cunosc (pe tânărul din fotografii - n.r.) și oricum nu pare copil minor acolo, cum sunt pozele.

Nu sunt eu acolo (în acele fotografii - n.r.), ăsta e punctul meu de vedere", a declarat duminică Aurel Bălăşoiu, în exclusivitate, la Antena 3 CNN.

Deputatul exclus din PSD a spus că nu îşi va da demisia şi din poziţia de parlamentar.

Subiecte în articol: Aurel Bălăşoiu PSD
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Fosta învățătoare din Zărnești, dispărută de 9 zile, a fost găsită moartă