Antena 3 CNN Emisiuni News Magazine "Au luat totul în joacă" | Dezvăluiri macabre în cazul copiilor care au omorât un bătrân în Buzău. Ce spun criminologii

"Au luat totul în joacă" | Dezvăluiri macabre în cazul copiilor care au omorât un bătrân în Buzău. Ce spun criminologii

Noi detalii macabre ies la lumină în cazul celor trei copiii din Buzău care au omorât un bărbat de 80 de ani. Directorul Centrului de Asistență Socială spune că cei mici au luat totul în joacă.

de Ioana Mircea    |   

Dezvăluiri șocante ies la suprafață în cadrul crimei de la Pogoanele, județul Buzău unde trei copiii au omorât un bărbat de 80 de ani care ieșise să își lege via. Cei trei copii l-au dezbrăcat pe bărbat, l-au lovit până la ultima suflare și i-au furat bicicleta. Cei mici au vârste de 9, 10 și 15 ani.

Directorul Centrului de Asistență Socială din Pogoanele a făcut noi dezvăluiri Ștefan Ion în direct la Antena 3 CNN. Acesta spune că minorii au luat totul în joacă.

"Este într-adevăr un caz care ne-a șocat și pe noi. Nu știu în ce măsură se vor confirma toate aceste fapte deoarece este o anchetă în curs de desfășurare. În momentul de față mergem cu copiii la neuropsihiatrie infantilă pentru evaluare.

Citește și: Detaliile înfiorătoare ale unei crime din Buzău: Trei copii sunt acuzați că au omorât un bătrân care mergea să își taie via

Copiii au luat totul în joacă, cel puțin cei mici nici nu conștientizează gravitatea lucrurilor. Aceștia sunt în atenția noastră pentru că beneficiază de ajutor social. Băiatul de 15 ani a mai creat oarecare probleme pe la școală. Noi am ținut legătura cu cadrele didactice", a declarat Ștefan Ion.

Pe de altă parte, criminologul Liviu Chesnoiu spune că nu poate să perceapă că pentru copii astfel de lucruri reprezintă o joacă.

"Nu prea pot să percep astfel de lucruri că ar fi joacă. Delicvența juvenilă trebuie revizuită pentru că infracționalitatea la minori a coborât sub un anumit prag.

Sunt copii unde poate violența domestică este la ordinea zilei. Poate că sunt copii foarte săraci și aceștia dacă erau singuri nu acționau așa. Dar acel băiat mai mare este tartorul care i-a incitat și pe cei mici", a declarat în direct la Antena 3 CNN Liviu Chesnoiu.

Subiecte în articol: Buzau crimă
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Lista medicamentelor și alimentelor care dau rezultat fals-pozitiv la testul anti-drog