Antena 3 CNN Sport JO 2024 Atletul francez care a ratat săritura la înălțime și a dat jos bara cu părțile sale intime își arată dezamăgirea: Eram sută la sută apt

Atletul francez care a ratat săritura la înălțime și a dat jos bara cu părțile sale intime își arată dezamăgirea: Eram sută la sută apt

de Daniela Chihaia    |   

Atletul francez Anthony Ammirati a avut o primă reacție după ce în imaginile surprinse la JO 2024 se vede clar că părțile sale intime îi pun piedică în cursa pentru o medalie olimpică.

Ammirati, care a concurat weekendul trecut la sărituri cu prăjina, părea pregătit să depășească pragul de 5,70 metri, numai că organul său sexual l-a sabotat în timpul celei de-a treia încercări. Imaginile surprinse în timpul săriturii s-au viralizat rapid făcând ca acest moment să devină unul dintre cele mai discutate și mai vizionate de la actuala ediție a jocurilor olimpice.

După momentul viral, Ammirati, în vârstă de 21 de ani, a recunoscut că este frustat pentru că a ratat șansa de a obține o medalie la Paris, însă nu a făcut nicio referire directă la nefericitul accident.

„Este o mare dezamăgire”, a declarat Ammirati pentru Federația Franceză de Atletism. „Sunt un pic devastat, pentru că nu am ratat nimic la a treia încercare. Ceea ce mi-a lipsit a fost să mai sar puțin la antrenament pentru a regla mișcările. Doar o sesiune tehnică. Eram sută la sută apt din punct de vedere fizic, dar mi-a lipsit un pic la săritură. Condițiile au fost bune. Este prima dată când încep o competiție fără niciun stres”, a mai spus Atletul.

Pățania lui Ammirati a devenit rapid virală pe rețelele sociale, fanii întrecându-se în comentarii care de care mai hazlii despre părțile intime ale sportivului care l-au costat un loc pe podium.

Atletul trecuse deja de două înălțimi atunci când s-a petrecut incidentul. În cele din urmă, încheiat concursul pe locul 12. 

Subiecte în articol: Jocurile Olimpice atletism medalii
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile