Antena 3 CNN Life Sănătate Atenție! Aceste alimente devin toxice dacă le reîncălziți

Atenție! Aceste alimente devin toxice dacă le reîncălziți

S.T.
<1 minut de citit Publicat la 17:59 13 Mar 2018 Modificat la 17:59 13 Mar 2018
Unele alimente își pierd proprietățile nutritive, multe dintre ele devenind toxice dacă sunt reîncălzite.

Ciupercile 

Atunci când sunt reîncălzite, ciupercile își schimbă compoziția de proteine și implicit gustul. Datorită schimbării acestor compoziții pot să apară o varietate de probleme digestive.

Carnea de pui
 
Dacă ești consumator de carne, mai bine o mănânci rece decât să o reîncălzești.
 
Cartofii

Cartoful este un aliment extrem de nutritiv pe care nu ar trebui să îl reîncălzim pentru că își va pierde din proprietăți, devenind chiar toxic.

Nici spanacul, sfecla, țelina și morcovii nu se consumă reîncălzite.

Citește mai multe din Sănătate
» Citește mai multe din Sănătate
TOP articole