Antena 3 CNN Externe Atentate în Bruxelles: Regii sunt în stare de șoc

Atentate în Bruxelles: Regii sunt în stare de șoc

de S.T.    |   

UPDATE- Palatul Regal al Belgiei, aflat chiar în centrul Bruxellesului, nu a fost evacuat marți după exploziile de la stația de metrou Maelbeek și de la aeroportul Zaventem din capitala Belgiei, a anunțat palatul într-un mesaj oficial pe Twitter, relatează Reuters.

Știrea inițială:

Palatul Regal, aflat în plin centrul Bruxellesului, a fost evacuat după exploziile care au avut loc marți pe aeroportul Zaventem și în stația de metrou Malbeek, aflată la câțiva zeci de metri de instituțiile europene, a informat Casa Regală.

„Regele Phillipe și regina Mathilde sunt șocați de atentatele de pe aeroportul din Bruxelles și din metrou. Aceste acte sunt odioase și lașe”, au scris reprezentanții Casei Regale pe contul de Twitter, potrivit EFE.

Gândurile regelui și ale reginei sunt alături de victime și familiile lor și alături de serviciile de urgență, care au pus totul în mișcare pentru a ajuta victimele, se mai adaugă în mesajul postat pe rețeaua socială.

Potrivit Reuters, nu se știe dacă regii Belgiei se aflau în palat, în momentul evacuării. Reprezentanții Palatului Regal nu au putut fi contactați pentru comentarii.

Subiecte în articol: explozii la Bruxelles
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Un bărbat a murit, după ce s-a înfipt cu mașina în parapet