Antena 3 CNN Externe Atac ucrainean masiv asupra mai multor regiuni din Rusia. Zeci de drone au fost distruse de apărarea rusă în timpul nopții

Atac ucrainean masiv asupra mai multor regiuni din Rusia. Zeci de drone au fost distruse de apărarea rusă în timpul nopții

de Bianca Chirilă    |   

Rusia a distrus în cursul nopţii 39 de drone ucrainene, majoritatea deasupra unor regiuni de la graniţa cu Ucraina, a anunţat luni Ministerul Apărării rus, transmite AFP, potrivit Agerpres.

„Sistemele de apărare antiaeriană au interceptat şi distrus 19 drone aeriene deasupra regiunii Kursk, nouă deasupra regiunii Belgorod, trei deasupra regiunii Voronej şi cinci deasupra regiunii Briansk”, toate frontaliere cu Ucraina, a precizat pe Telegram ministerul rus.

Alte trei drone au fost neutralizate deasupra regiunii Leningrad, în apropiere de Sankt Petersburg (nord-vestul Rusiei), potrivit aceleiaşi surse, care a denunţat „o tentativă a regimului de la Kiev de a comite un atac terorist” împotriva teritoriului rus.

Rusia anunţă zilnic distrugerea de drone ucrainene lansate împotriva teritoriului său, în timp ce Kievul afirmă că ele vin ca răspuns la bombardamentele ruse care au vizat în ultimii doi ani mai ales ţinte militare şi industriale. 

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile