Antena 3 CNN Externe Atac terorist la Tel Aviv: Șase oameni au murit şi alţi nouă sunt grav răniţi

Atac terorist la Tel Aviv: Șase oameni au murit şi alţi nouă sunt grav răniţi

de Mia Lungu    |   

Șase persoane au fost ucise marţi seară, într-un atac terorist armat în Jaffa, în apropiere de Tel Aviv, a anunţat poliția, potrivit The Times of Israel.

Update 21:30 Bilanțul atacului terorist din Jaffa a fost revizuit la șase morți, potrivit poliției. Alte nouă persoane au fost rănite.

Update 20:00: Patru civili au fost uciși în atacul terorist armat din Jaffa din această seară, potrivit poliției. Alte șapte persoane sunt rănite.

Știrea inițială: Cei doi atacatori au fost „eliminați” de poliție, la scurt timp după incident.

Medicii au răspuns apelurilor primite după un schimb de focuri cu mai multe victime în Jaffa, în sudul Tel Aviv. Poliția spune că împușcăturile reprezintă un atac terorist. Medicii spun că există mai multe victime în atac.

Serviciul de ambulanță Magen David Adom spune că tratează mai multe persoane care au fost în atacul armat din Jaffa, inclusiv unele care sunt inconștiente, iar presa locală a raportat 9 victime, dintre care 2 s-ar afla în stare critică.

Purtătorul de cuvânt al poliției, Aryeh Doron, a declarat la News 12: „Cei doi teroriști au fost eliminați – dar continuăm cu incidentul, încercând să localizăm complici”. El a descris: „Doi terorişti au sosit pe bulevardul Ierusalim din Jaffa – şi au început să împuşte civili”.

Subiecte în articol: atac terorist Tel Aviv teroristi
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile