Antena 3 CNN Externe Atac terorist în Germania. Un bărbat a înjunghiat mai multe persoane, printre care și un polițist

Atac terorist în Germania. Un bărbat a înjunghiat mai multe persoane, printre care și un polițist

Un atac terorist a avut loc în Germania. Un bărbat a înjunghiat mai multe persoane, în plină stradă, printre care și un polițist.

Videoclipurile distribuite pe rețelele de socializare arată un atac comis de un autor, încă neidentificat, asupra unui alt bărbat. Victima este criticul islamist Michael Stürzenberger (59 de ani). Acesta era cunoscut pe plan local ca un personaj conservator foarte critic. Islamismul lui avea, scrie presa germană, foarte mulți dușmani în aceste cercuri. 

Atacul a avut loc într-o piață foarte populată din Mannheim, acolo unde, potrivit poliției, Stürzenberger urma să participe la un miting anti-Islam și unde urma chiar să țină un discurs.

În imaginile care circulă pe internet în acest moment se vede că imediat după brutalul atac, trecătorii încearcă să-l oprească pe atacator și să-i ia cuțitul din mână.

Acesta reușește însă să se elibereze și atacă un polițist pe care îl înjunghie în spate. În cele din urmă, un alt polițist reușește să-l împuște pe agresor.

De altfel, acest incident a fost confirmat de autoritățile locale, care spun că în acest moment nu mai există vreun pericol pentru nicio persoană.

Subiecte în articol: atac terorist Germania
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile