Antena 3 CNN Actualitate Artiștii trupei Coldplay „au fost șocați” de huiduielile la adresa manelistului Babasha

Artiștii trupei Coldplay „au fost șocați” de huiduielile la adresa manelistului Babasha

După concert, artiștii „au discutat ore în șir” despre incident

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Miercuri seara, la primul concert Coldplay din București, a avut loc un moment neașteptat. Fanii au fost surprinși când un tânăr a urcat pe scenă și a început să cânte o manea, acompaniat la clape de însuși solistul trupei britanice, Chris Martin.

Momentul a stârnit un val de controverse din partea publicului, care a huiduit în timp ce Babasha interpreta piesa „Păi Naa”, vizualizată de peste 6 milioane de ori pe YouTube.

Potrivit unor surse citate de HotNews, organizatorii i-au pus în gardă pe artiștii britanci că sunt posibile astfel de reacții ostile, însă solistul Chris Martin a rămas ferm și a spus că cei de la Coldplay fac acest turneu pentru a da un ajutor minorităților.

Concertul a continuat la un nivel ridicat, dar Chris a fost vizibil mai puțin interactiv cu publicul. După eveniment, ajunși la hotel, starea de șoc s-a extins la cei din trupă și la echipa lor, susțin surse din rândul organizatorilor, pentru sursa citată.

„Aseară, la primul concert, Chris și colegii săi au fost șocați. Au auzit imediat fluierăturile violente ale unei părți a publicului contra băiatului invitat de Chris Martin pe scenă, și care a cântat o manea. S-au întrebat ce se întâmplă. Ei au continuat profi concertul, dar au fost afectați. După, au stat ore în șir discutând despre ce e de făcut”, a explicat unul dintre oamenii din echipa de organizare, sub condiția anonimatului, potrivit aceleiași surse.

Regizorul Tudor Giurgiu, care alături de alți artiști români a asistat la o întâlnire privată, la hotel, cu trupa Coldplay, după concert, a confirmat că „l-am văzut pe Chris Martin vizibil cătrănit”.

O altă informație dinspre organizatorii români, obținută de HotNews.ro, e aceea că „Chris Martin a fost informat înainte de concert că există riscul unei reacții ostile, dar a rămas ferm, spunând că, pentru Coldplay, turneu semnifică exact asta: sprijinul pentru minorități, pentru cei fără de putere”.

„Mi s-a părut hiper exagerat ce s-a întâmplat. Una e să nu-ți placă muzica, chiar să fluieri, OK. Altceva e să strigi: ”Dă-te jos, ți…”, cum mi s-a povestit că s-a strigat, chiar de lângă scenă”, a confirmat și regizorul.

Joi dimineață, întrebată repetat de către redacția HotNews.ro care este starea trupei și dacă Babasha va mai fi invitat joi, Laura Coroianu, liderul Emagic, care a organizat venirea Coldplay la București, nu a răspuns solicitărilor. Accesul presei pe Arena Națională, ca să discute cu organizatorii, este blocat.

Al doilea concert al trupei Coldplay, la București, va avea loc în această seară și se va desfășura, din nou, cu casa închisă, pe Arena Națională.

Subiecte în articol: Coldplay babasha concert Arena Nationala
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile