Victor Dorobanţu,Thing din "Wednesday", a gătit alături de Ştefan Lungu în prima ediţie a sezonului 4 "Gătit la costum".
Ingrediente reţetă adei umpluţi cu carne de vită, reţeta lui Victor Dorobanţu
- 4 ardei graşi roşii
- 200 gr carne vită
- 250 carne de vită
- 2 ouă
- 400 ml suc de roşii
- cimbru
- vin roşu
- verdețuri uscate
- 2 cepe
- boia de ardei dulce
- un praf de făină
- o legătură de mărsr
- usturoi
Mod de preparare reţetă adei umpluţi cu carne de vită, reţeta lui Victor Dorobanţu
Pentru început se căleşte ceapa şi usturoiul până devin aurii. Se adaugă sucul de roşii. După ce compoziţia are textură, se mai adaugă un praf de făină, ierburi aromatice şi mărarul. Această compoziţie se lasă la răcit şi se adaugă peste carne. Se pune compoziţie în ardei şi se lasă la fiert pentru 45 de minute.
"Gătit la costum", în fiecare sâmbătă, de la ora 13:30, la Antena 3
În fiecare sâmbătă, de la 13:30, Antena 3 aduce pasionaților de gastronomie emisiunea "Gătit la costum", unde miza este preparare unor mâncăruri realizabile, delicioase și inspiraționale.
Gazda emisiunii este Ștefan Lungu, o persoană care își dorește să transmită și să transforme bucătăria și gătitul în terapie pentru sufletul telespectatorilor.