Antena 3 CNN Actualitate Apel înfricoșător la 112, în Bacău. Polițiștii care s-au dus să salveze o femeie aflată în pericol au găsit ceva cu totul neașteptat

Apel înfricoșător la 112, în Bacău. Polițiștii care s-au dus să salveze o femeie aflată în pericol au găsit ceva cu totul neașteptat

de Daniela Chihaia    |   

Un apel la 112, pe fundalul căruia se auzeau strigăte sfâșietoare, a mobilizat de urgență polițiștii din județul Bacău. Apelul a fost localizat pe raza localității Podu Turcului, dar când echipajul a ajuns la fața locului a avut parte de o surpriză neașteptată.

După ce au primit apelul la 112, pe fundatul căruia se auzeau strigăte, polițiștii au verificat datele și informațiile existente și au reușit să ia legătura prin telefon cu un bărbat de 49 de ani, care i-a direcționat la adresa de domiciliu a unei femei de 80 de ani, din satul Giurgioana, comuna Podu Turcului.

Au plecat apoi de urgență la adresa menționată și au constatat că femeia de 80 de ani a apelat din greșeală 112, în timp ce se afla în curte. Femeia striga, de fapt, la câinele ei care alerga după o pasăre și pe care încerca să-l oprească.

După ce s-au asigurat că femeia nu este în niciun pericol, polițiștii s-au întors la secție

Subiecte în articol: 112 apel la 112 Bacău
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile