Antena 3 CNN Life Apariţie incendiară a Andreei Sasu la braţul iubitului său, Philipp Plein. Cum au petrecut cei doi îndrăgostiţi de Halloween

Apariţie incendiară a Andreei Sasu la braţul iubitului său, Philipp Plein. Cum au petrecut cei doi îndrăgostiţi de Halloween

de Naty Badea    |   

Andreea Sasu și Philipp Plein au participat împreună în acest weekend la o petrecere de Halloween organizată la hotelul de lux al designerului, proaspăt deschis la Milano. Petrecerea a avut ca temă "Once upon a time. The Great Gatsby". 

Românca şi-a făcut apariţia într-o rochie argintie, care respecta tema serii. Cei doi îndrăgostiţi s-au pozat împreună şi au postat mai multe filmuleţe de la petrecere, iar urmăritorii i-au lăudat pentru apariţia lor şi s-au minunat de forma impecabilă a Andreei Sasu care a născut de curând, acum câteva luni.

[GAL layout="5"]

Andreea Sasu și Philipp Plein au mai format un cuplu în trecut, timp de câțiva ani, dar s-au despărțit din cauza infidelității designerului. La vremea respectivă, modelul spunea că nu poate duce o viață liniștită lângă el și că nu poate ierta la nesfârșit. Philipp Plein a reușit s-o recucerească însă, astfel că anul acesta au devenit părinți.

Decizia lui Philipp Plein de a se întoarce la fosta lui iubită, Andreea Sasu, i-a luat prin surprindere pe fanii săi, mai ales după ce creatorul de modă anunța că el și Lucia Bartoli, cu care a avut o relație de 5 ani și doi copii, au hotărât să meargă pe drumuri separate. Românca i-a mai acordat o șansă lui Philipp Plein, după ce se despărțise de el în trecut, pentru că o înșelase.

Andreea Sasu este un fotomodel român originar din Pașcani şi a devenit cunoscută în showbiz după aparițiile sale televizate din Italia, de acum câțiva ani. În cariera sa de fotomodel, aceasta a avut colaborări cu diverse branduri de modă de renume mondial şi fotografi celebri. De asemenea, a debutat și în televiziune, odată cu participarea ei la reality show-ul italian "Temptation Island" în rolul de ispită.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile