Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Căutați anvelope iarnă de calitate? Anvelopejantealiaj.ro are răspunsul potrivit

Căutați anvelope iarnă de calitate? Anvelopejantealiaj.ro are răspunsul potrivit

Există câteva lucruri pe care ar trebui să le faceți pentru a vă pregăti mașina pentru iarnă, inclusiv montarea anvelopelor specifice sezonului rece. Deși încă temperaturile sunt destul de ridicate, timpul trece repede și este necesar să luați în calcul încă de acum această posibilitate.

de Georgiana Adam    |   

De asemenea, există mai multe motive pentru care instalarea anvelopelor de iarnă este absolut necesară pe perioada sezonului rece:

1. Sunt concepute special pentru condițiile de iarnă

Dacă aveți anvelope pentru toate anotimpurile, cele All Season, M+S sau mixte, s-ar putea să vă întrebați de ce anvelopele de iarnă sunt chiar necesare. Anvelopele All Season sunt bune, însă, reprezintă un compromis intre cele de vară și cele de iarnă, pe când anvelopele de iarnă sunt proiectate special pentru a funcționa pe gheață, zăpadă, ninsori și temperaturi scăzute. Deși anvelopele pentru toate anotimpurile pot fi ideale pentru o varietate de condiții de conducere, precum drumuri umede și zăpadă ușoară, pur și simplu nu sunt cele mai recomandate în special dacă discutăm despre temperaturi extrem de scăzute, gheață groasă și zăpadă mare.

2. Banda de rulare este importantă

Anvelopele de iarnă sunt echipate cu un model special de rulare unidirecțional care împinge practic zăpada și gheața. De asemenea, au o adâncime a benzii de rulare mai adâncă decât omologii lor din toate anotimpurile, pentru o performanță mai bună în condiții de drum cu zăpadă. Anvelopele de iarnă sunt fabricate din compuși speciali care pot rezista la temperaturi scăzute extreme. De asemenea, compoziția unei anvelope de iarnă este mult mai moale și mai flexibilă astfel încât să poată asigura o bună aderență în demaraje și în frânare.

3. Trecerea la anvelopele de iarnă este obligatorie din punct de vedere legal.

În ceea ce privește anvelopele de vară, nu există nici un fel de prevedere legală în acest sens, însă, în momentul în care temperaturile scad sub pragul de 7 grade Celsius, dacă sunteți opriți de poliție și nu aveți anvelope de iarnă, veți fi sancționați conform legislației în vigoare.

4. Siguranța primează

Anvelopele de iarnă nu au fost create pur și simplu. Acestea au fost gândite special astfel încât să facă față în cele mai dure condiții de iarnă, astfel încât să sporească siguranță conducătorilor auto și nu numai. Este de menționat și faptul că, presiunea din anvelope trebuie să fie una corectă și mai ales, pentru a beneficia de siguranță maximă cu anvelopele dumneavoastră de iarnă, este important ca acestea să nu fie folosite vara. Anvelopele de iarnă își pierd din proprietăți dacă sunt supuse la temperaturi crescute, se vor toci mult mai rapid, iar în momentul în care veți avea nevoie cel mai mult de acestea, când vremea este rece, cu siguranță nu vor mai fi la fel de eficiente.

În momentul în care discutăm despre anvelope iarna de calitate, având în vedere că mai este puțin până când temperaturile vor începe să scadă simțitor, o soluție excelentă dacă vă numărați printre aceia care sunt în căutarea unui set de anvelope noi și de calitate la un preț avantajos, o puteți găsi la numai un simplu click distanță, accesând anvelopejantealiaj.ro.

Gama de produse este una extrem de variata, ceea ce înseamnă că, indiferent de dimensiunile jantelor pe care le aveți și specificațiile din cartea mașinii, cu siguranță puteți găsi anvelopele potrivite nevoilor dar și bugetului dumneavoastră. Indiferent că parcurgeți un număr mare de km atât în oraș cât și în exterior și căutați anvelope profesionale sau utilizați mașina mai rar, pentru a merge la job sau la cumpărături de weekend și nu sunteți pretențioși la brand-uri premium, pe anvelopejantealiaj.ro puteți cumpăra produse de la brand-uri precum Continental, Michelin, Pirello, Hankook, Goodyear, Bridgestone, Dunlop, Nokian și lista poate continua.

Dacă țineți la siguranța dumneavoastră și la autoturismul dumneavoastră, sunteți invitați să accesați anvelopejantealiaj.ro pentru a descoperii întreaga gamă de produse.

În plus, este de menționat și faptul că, pe lângă o gama extrem de variata de anvelope, accesând anvelopejantealiaj.ro, puteți găsi și achiziționa și un nou set de jante de calitate pentru un aspect îmbunătățit al aspectului autoturismului dumneavoastră, precum și produse Thule: bare portbagaj Thule, cutii de portbagaj Thule, suporți de bicicletă Thule, lanțurile antiderapante Thule-Konig, suporți echipament nautic (kaiac/canoe) Thule sau suporți profesionali Thule pentru scări.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile