Antena 3 CNN Actualitate „Antrenorul de genii” Kristof Lajos are doar 8 clase. În CV apare cu studii superioare, dar putea munci doar ca lucrător necalificat

„Antrenorul de genii” Kristof Lajos are doar 8 clase. În CV apare cu studii superioare, dar putea munci doar ca lucrător necalificat

de Andreea Ştefan    |   

Apar informații revoltătoare în cazul așa-zisului „antrenor de genii”, arestat pentru acuzația de viol după ce a fost prins în flagrant când întreținea raporturi sexuale cu un minor. Deşi pregătea elevi olimpici și era lăudat chiar și de autoritățile din domeniul educației, Kristof Lajos are, în realitate, potrivit surselor din anchetă, doar 8 clase. Astfel, el ar fi putut munci doar ca lucrător necalificat, potrivit pregătirii sale.

Deşi pregătea elevi olimpici și era lăudat chiar și de autorități din domeniul educației, Kristof Lajos are, în realitate, 8 clase. Astfel, el ar fi putut munci doar că lucrător necalificat, potrivit pregătirii.

Surse care se ocupă de dosarul în care antrenorul de genii este acuzat de viol împotriva unui minor au precizat pentru Antena 3 CNN faptul că cel care educa micile genii este departe de fi el însăși o minte luminată, iar asta deoarece Kristof Lajos poate munci în salubritate, că gunoier, salahor, paznic, poate elibera bilete de parcare sau poate munci în agricultură, silvicultură, pescuit ori alte ocupații care nu implică o activitate intelectuală care necesită studii liceale.

Din punctul de vedere al legislației muncii, nivelul de pregătire școlară pe care îl are Kristof Lajos îl plasează în grupa majoră 9 – Ocupații elementare, care se referă la muncitorii necalificați.

Crescut în orfelinate de la vârstă de 3 ani a ajuns să și facă un renume și să și deschidă propria școală acolo unde era înconjurat de copii.

Kristof Lajos a fost arestat preventiv din 21 iulie, atunci când a fost prin în flagrant în timp de viola un minor.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile